Arkadaşlar benim MacOS'a uyumlu bir bilgisayarım var ve hangi sürümü kuracağımı bilmiyorum. Ayrıca UEFI ayarları yapmadan kurabilir miyim? Çünkü Hackintosh kurulmazsa UEFI ayarlarını tekrar geri çevirmem gerekecek. HDMI ile kullanıyorum VGA ile değil.
Sequoia kurabilirsiniz.
OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...www.technopat.net
Hocam DMG boyutu neden az?
Sequoia kurabilirsiniz.
OpenCore: MacOS Sequoia 15.0 Intel & AMD Kurulum İmajı
İlk olarak varsa BIOS update edin. Sonrasında BIOS'a girip restore defaults yapın. INTEL SİSTEMLER İÇİN YAPILMASI GEREKEN BIOS AYARLARI: Fast Boot =Disabled Secure Boot = Disabled Serial/COM Port = Disabled Parallel Port = Disabled CSM = Disabled Thunderbolt = Disabled (Sadece kurulum...www.technopat.net
Hocam DMG boyutu neden az?
Bu arada EFI dosyasında desktop efilerinden bir sürü var herhangi birini seçsem sıkıntı olur mu?
Hocam şu an bilgisayar başında olmadığım için imajın boyutuna bakamıyorum.
Herhangi bir EFI klasörünü seçersiniz olmaz. İşlemcinize uygun olan Config dosyasını seçmeniz gerekmekte. Siz üzerinde Coffee Lake yazan Config dosyasını seçmelisiniz.
Sanırsam coffelakeyi sectim o zaman tekrar atayım EFI'yi silip hatırlamıyorum. Bu arada macOS konusundaki çoğu BIOS ayarları benim BIOS'umda yok.
BIOS üzerinde yalnızca olan ayarları yapmanız yeterli.
Ben bir daha flashtaki EFI dosyalarını silik coffe Lake'yi koyayım. Tekrardan imajı yazdırmaya gerek yok degil mi?
BIOS'ta Secure boot disable ve CMS disable edip dene.Hocam Secure Boot'u kapatınca "SECURE_BOOT_VIOLATION invalid signature detected check Secure Boot policy in setup" hatası geldi.