Core i7-11370 ve Ryzen 5800H İşlemcili Laptoplar Göründü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Core i7-11370 ve Ryzen 5800H İşlemcili Laptoplar

Güncel Intel ve AMD işlemcilerle yenilenen dizüstü bilgisayarlar ufukta göründü. RTX 3000 mobil ekran kartları ise bu işlemcilerle birlikte kullanılacak. 2021 yılının ilk ayları mobil platform için bir hayli hareketli geçecek gibi. AMD tarafında Cezanne-H kod adlı Ryzen 5000 serisi mobil işlemciler sahneye çıkacak. Intel bu işlemcilere performans odaklı 11. nesil Tiger Lake-H ailesi ile […]

Devamı: Core i7-11370 ve Ryzen 5800H İşlemcili Laptoplar Göründü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Türkiye fiyatını da görseydik.

Teknolojisinde çok fiyatı ilgilendiriyor beni. RTX olsun, güncel iyi bir işlemci olsun. Yeter.

ZEN serisi işlemcilerde de 10. nesil i7 işlemcilerle gelen, iGPU ile harici ekran kartını birleştiren ortak devre (tam ismini hatırlamıyorum, Technopat'ın 10. nesil mobil işlemcileri anlattığı videosunda vardı) o sistemden var mı? Yoksa Optimus ile boğuşmak durumunda mıyız?

15 tl arıyacaktım bir leptop için 2070s ler vardı monsterın almadım iyikide almamışım rtx3000 serisi 15 tl bandında olup ve yeni nesil işlemcilerle olursa tadından yenmez rtx3000 mobil tarafından fark yaratacagını youtube da yabancılardan dinlemiştim geçen aylarda,oradaki adamlar önceki nesile göre fiyat farkı olmaz AMA performans farkı çokça olabilir demişlerdi inşallah haklı olurlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı