Core i7 4770 için Anakart Önerisi

@Silinen üye Senin bu önerdiğin sistemle birlikte oyunlarda kasma olmadan oynuyabilirim demi bide ben montaj işlemini daha önce hiç yapmadım İntel Core i7 ' yi Anakarttan çıkartıp yenisine takınca sorun olmaz demi ?

Hiçbir sorun olmaz. Vatan Bilgisayar montaj işlemi yapıyor zaten. Onlara rica edeceksin, onlar da yapacak

Eve gelince de işlemcini, HDD ve RAM falan takıp devam edeceksin.

Buradan HDD montajı nasıl yapılır öğrenebilirsin. Senin yapacağın sadece HDD'yi vidasız olarak takman ve bağlantıları yapman.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Vatan Bilgisyara gidince yanımda İntel Core i7'yi götürecem demi sadece gersini orada montajlıcaklar.

İşlemci içinde fan almak gerekir demi ?

@Silinen üye Senin önerdiğin sistemi toplarsam çoğu oyunu kalırırmı kardeşim ?

Benim anakart çok eski ve kötü oldugu için kasmalar oluyor sanırım. Yeni anakart alırsam bu sorun olmaz inş.

Anakartın performansa etkisi yok denilebilecek kadar azdır. Bu yüzden kasmaların anakarttan kaynaklanmadığını düşünüyorum. İyice araştırmadan almayın bence anakartı. Boşuna para vermiş olmayın. İyi forumlar.

@Adion Kardeş benim anakart çok eski bide küçük mesela yeni ekran kartı alsam kasaya sığmıcak. Kasada küçük ana kartta küçük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…