BrkD22 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 564 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Öğrenci 17 Haziran 2014 #21 Bence sistem güzel fakat arkadaşlarında üzerinde durduğu gibi Z97 anakart alırsanız güzel olur. Seçtiğiniz kasada gayet güzel, fakat benim tercihim bu olurdu. Tam bir oyuncu kasası gibi duruyor. 750 D çok sade ama tercih meselesi. Thermaltake Chaser Mk-i Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Kasanın Youtube'de güzel incelemeleri var. Yabancı dil ama özelliklerini görürsün. İngilizce biliyorsan bilgi edinmiş olursun.
Bence sistem güzel fakat arkadaşlarında üzerinde durduğu gibi Z97 anakart alırsanız güzel olur. Seçtiğiniz kasada gayet güzel, fakat benim tercihim bu olurdu. Tam bir oyuncu kasası gibi duruyor. 750 D çok sade ama tercih meselesi. Thermaltake Chaser Mk-i Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Kasanın Youtube'de güzel incelemeleri var. Yabancı dil ama özelliklerini görürsün. İngilizce biliyorsan bilgi edinmiş olursun.
fıfıf Kilopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #22 @Yusuf Yıldız Sakin ol aslan. Ben düşüncemi yazar geçerim polemiğe girmem.