Core i7 4770k ve GTX760 Sisteme Upgrade

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.130
Makaleler
25
Geçtiğimiz Ağustos ayı bilgisayar topladım. Tüm oyunları Ultra'da oynuyorum fakat bu bilgisayar beni en fazla 3 yıl idare edeceğini düşünüyorum. Sizce bu sisteme ne ekleme yapabilirim? Asus GTX760 ekran kartı, 16GB Corsair Vengeance RAM, Seagate 2 TB Harddisk, 750 Watt Thermaltake Güç Kaynağı, Intel Core i7 4770k işlemci, Asus Z87-Pro anakart.

Geçtiğimiz Ağustos ayı bilgisayar topladım. Tüm oyunları Ultra'da oynuyorum fakat bu bilgisayar beni en fazla 3 yıl idare edeceğini düşünüyorum. Sizce bu sisteme ne ekleme yapabilirim? Asus GTX760 ekran kartı, 16GB Corsair Vengeance RAM, Seagate 2 TB Harddisk, 750 Watt Thermaltake Güç Kaynağı, Intel Core i7 4770k işlemci, Asus Z87-Pro anakart.
3 sene sonra veya 2.5 sene sonra yazsaydın daha mantıklı olurdu. Teknoloji böyle giderse ; işlemci, ekran kartı belki de Ram'i değiştirebilirsin.

Bir şey sorabilir miyim @MF ? 5-10 tane konu açmışsınız çeşitli sorular sormuşsunuz. Ve hepsine de Recep Baltaş cevap vermiş. Çok garibime gitti. Merak ettim.:D Acaba bir yakınınız adına mı konular açıyorsunuz ? Yani dedim belki Recep Baltaş ile konuşmuşsunuzdur, bu konuları özelden yazmak yerine forumda paylaşalım herkes öğrensin diye mi böyle yapıyorsunuz. Yoksa hesaplarınız falan mı çalındı ?:D

DirectX 12 ekran kartları çıktığında, ekran kartına upgrade yapabilirsiniz.

Uyeligi olmayan arkadaslar sorularini iletiyor, Recep Baltas buradan cevapliyor. LEVEL zamaninda da boyleydi. :)
O değilde Recep'e Sor Bölümleri Yayınlanmaya başlansa tekrar ne kadar güzel olur. Yani belki yoğun olabilir ama kesinlikle olması gerek. En azından olursa muhteşem ötesi olur.:D

Eğer render falan yapmıyorsan bu kadar dengesiz kasa toplamanın mantığını sorabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı