Core i7 4790 + GTX 770 veya A10-7850K + R9 280 ?

Whovian28

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben kendime masaüstü bilgisayar alacağım sizce hangi masaüstü bilgisayar daha iyi. Benim için BF4 - GTA V - Watch Dogs her şey ultrada ve AA ultra olup kasmamalı (en az 30 FPS). Şimdiden teşekkürler.

@Recep Baltaş @Ali Güngör bi bakarsanız sevinirim.

Intel-Nvidia

AMD-AMD

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye eğer özel bir işin yoksa İntel alınmalı.

edit. Özel bir işin demiyelimde, özel bir isteğin diyelim.

O bütçeye eğer özel bir işin yoksa İntel alınmalı.

edit. Özel bir işin demiyelimde, özel bir isteğin diyelim.
Ben de intel almak istiyorum ama AMD daha ucuz geliyor acaba AMD oyunlarda Intel'den kaç FPS az verir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç FPS az verir diye bişey yok. AMD biraz f/p ürünü ayrıca ram ve işlemciyi düşürüp ekran kartını GTX970 almanı öneririm.

Hiç mi takip etmiyorsun siteyi ? R9 285 diyoruz 280 koymuşsun. Maxwell diyoruz GTX 770 alayım mı diye soruyorsun... Boşuna demiyorum etiketlemeyin beni sistem toplama konularında diye. Saçma sapan konular çünkü. Kafasını biraz çalıtşıran zaten bize ihtiyaç olmadan toplayacak sistemini.

4200TL'ye GTX980 koymanızı öneririm. Güç tasarrufu ve yeni gelen teknolojileri tatma şansınız olur.

4000TL bütçeyle APU toplamanız çok mantıksız. i5 4690k Gaming 5 ve Gtx 970 almanız daha mantıklı.

Göz boyuyorlarsa neden etiketledin? Ayrıca videoda FPS değeri gözüküyor. Onu da mı değiştiriyorlar? Neyse, o bütçeye GTX 970 alınır. Öğrenci isen de Windows alma, DreamSpark ile kullan derim.
Ekleme: Z97 alıyorsan işlemci K olacak, RAM 8 GB yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…