CORE I7 4820K Sisteme Ekran Kartı Önerisi

tarik87

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Gectiğimiz gunlerde kendime yeni bir oyun pc toplamaya basladim. Bir konuda kararsiz kaldim ve yardiminiza ihtiyacim var. Yardim istedigim konu ekran karti! Öncelikle size elimdeki mevcut parcalari veriyorum vede yorumunuzu merakla bekliyorum!

• MSI X79A-GD65 (8D) X79 S-2011 ATX
  • INTEL CORE I7 4820K 3.7GHZ 10MB S-2011
  • KINGSTON 8GB 2400MHZ DDR3 CL11 DIMM (2X4GB) XMP HYPERX PREDATOR
  • CORSAIR H100I HYDRO CPU COOLER
  • Corsair Force LS 120GB SSD R:560/W:535 2.5" SATA-3
  • Corsair Power Supply 750W CX750 80 Plus Bronze
  • Acer T232HLbmidz

Yorumlarinizi sabirsiz bir sekilde en kisa zamanda bekliyorum. Asil sorum sizce; geforce gtx erkan karti mi? Yoksa,radeon hd ekran karti mi secmeliyim?

Radeon HD tarih oldu desek doğru olur mu bilmem ama artık Radeon R7 ve Radeon R9 serisi var. Şuan elindeki parçalara bakınca fiyat konusunda bir sıkıntın olmadığını düşünerek ve AMD R9 290X'in de Geforce GTX 780'i ezdiğini düşünürsek sana tek bişey dicem özel soğutmalı bir Radeon R9 290X al.

Radeon HD tarih oldu desek doğru olur mu bilmem ama artık Radeon R7 ve Radeon R9 serisi var. Şuan elindeki parçalara bakınca fiyat konusunda bir sıkıntın olmadığını düşünerek ve AMD R9 290X'in de Geforce GTX 780'i ezdiğini düşünürsek sana tek bişey dicem özel soğutmalı bir Radeon R9 290X al.

Çok teşekkür ederim serhat. Marka tavsiyen nedir?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı