Core i7 8700K ve GTX 1080Ti Oyun Performansı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Sistem Toplama Rehberinin ardından yeni i7 8700K ve 1080Ti temelli sistemimizin PUBG, BF1, ME:SoW, R6:S, TW: W2 oyunlarında 1440p ve 4K oyun performansına bakıyoruz… Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi – i7 8700K Rehber: Sistem Toplama Sonrasında Neler Yapılır? 00:05 – Sistem özellikleri 00:45 – Rainbow 6: Siege testi: 1440p Ultra 01:15 – Sonuç. 01:40 – Rainbow […]

Core i7 8700K ve GTX 1080Ti Oyun Performansı Technopat

Daha fazlası...

Abi sistemlerimiz neredeyse aynı fakat sizde olduğu gibi bende de geç yüklenmeler oluyor. A.C Origins oyununda dikkat edin. Bu çok sinir bozucu bunun çözümü yok mudur? Bu arada neden seyrekleştin Ali abi sen olmayınca valla çok tatsız...

Bende 8700k ile 1080 ti kullanıyorum videoyu zevkle izleyeceğim teşekkürler

Videoyu şimdi izledim benim gpu %100 kullanımda 74 dereceyi geçmiyor 85 derece biraz fazla geldi fe modeliydi sanırım. Tabi bendeki evga ftw 3 modeli onunda farkı yüksektir.

4k da oyunları test ederken msaa txaa gibi şeylere gerek olmuyor kartı zorlamak için açıyorsunuz fakat bu seferde her yerde 4k da fps ler çok düşük 4k için erken sohbetleri dönüyor. Ben bir kaç senedir 980 serisinden beri 4k kullanıyorum ve msaa nın 4k da etkisi olduğunu hiç gözlemlemedim her oyunda da denerim. Bazılarında takıntı boyutunda etki etmese bile ben açmak istiyorum diyor bazıları da 4k da 60 fps yakalamanın 2k da 144 fps yakalamaktan çok daha kolay olduğunun farkında. En azından msaa açıyoruz fakat 4k da bunlara gerek yok tarzında belirtirseniz daha güzel olur çünkü bazı oyunlarda %100 fps düşüyor

Videodan pek anlaşılmaz ama zamanında çekmiştim atayım buraya da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı oyunlarda oyun dosyalarının açılması SSD bile olsa zaman alır.

4K'da kesinlikle çoğu oyunda MSAA ve TXAA gerekmiyor, ben de testlerde açma yanlısı değilim. Eski benchmark alışkanlığı olarak görüyorum artık. Ha kenarların çok kırık olduğu bazı oyunlar var, onlarda 4K bile paklamıyor ve açılıyor, onları ayrı bir kefeye koyarım.

Bazı kullanıcılar da MSAA görmek istiyor, bazı testlerde onlara da bilgi sağlamak için açıyoruz. Ama hem sizin dediğiniz gibi hem de başka videolarda dediğim gibi, 4K'da MSAA büyük oranda gereksiz.

Abi ister istemez senin sesinle ve vurgunla okuyorum . Lütfen videolarda daha fazla çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…