Core i7 9700K ve 2080s sistem ne kadar götürür?

302168

Kilopat
Zamanın Tanığı
Makaleler
1
Arkadaşlar selam.

Başlıktaki sisteme sahibim. Yayın işleri ile uğraşıyorum ve Triple A oyunların yayınını yapıyorum. Bu sistemin sizce yayın ile beraber ömrü kaç senedir? Upgrade için gerek var mıdır? 3080 Ti haberleri geliyor ve bayağı ilgimi çekti açıkçası. Stokları düzeldiğinde ekran kartlarının alırsam iyi bir şey yapmış olur muyum? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Not: Yayın sırasında Low ayarlarda bile 180-220 FPS alıyorum ama monitör olayı işin içine girince 1-2 senede Hz değerlerini yakalayamayacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar selam.

Başlıktaki sisteme sahibim. Yayın işleri ile uğraşıyorum ve Triple A oyunların yayınını yapıyorum. Bu sistemin sizce yayın ile beraber ömrü kaç senedir? Upgrade için gerek var mıdır? 3080 Ti haberleri geliyor ve bayağı ilgimi çekti açıkçası. Stokları düzeldiğinde ekran kartlarının alırsam iyi bir şey yapmış olur muyum? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Not: Yayın sırasında Low ayarlarda bile 180-220 FPS alıyorum ama monitör olayı işin içine girince 1-2 senede Hz değerlerini yakalayamayacağını düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Yayın için Ultra'da 3 4 yıl, normal Low'a kadar ise 7,8 yıl götürür.

Her bilgisayarın ömrü 4 senedir. İyi bir bilgisayar kulanıcısı o hıza alışıyor. 4 yıl sonra hala oyunları kaldırsa bile 200 FPS'lerden 60'lara düşmesi kişiyi rahatsız ediyor. 60'a alışan kişinin 30'a düşünce rahatsız olması gibi.

Yayın için Ultra'da 3 4 yıl, normal Low'a kadar ise 7,8 yıl götürür.
Hocam ultrada 130-170 arası alıyorum.Umarım dediğiniz gibi olur.
Triple A oyunlar için hunharca FPS alman gerekmiyor zaten. Benim tavsiyem bu seriyi es geçip 4X serisinde bir upgrade yapman yönünde olur.
CoD için gerekiyor hocam,en azından 144 aşağısı zor gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı