BAY Bilal Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Selam arkadaşlar, yakın zamanda Core Keeper aldım ama İngilizcem pek olmadığı için düzgün oynayamıyorum. Bildiğiniz güncel bir yama var mı? Ben bulamadım da. Teşekkürker.
Selam arkadaşlar, yakın zamanda Core Keeper aldım ama İngilizcem pek olmadığı için düzgün oynayamıyorum. Bildiğiniz güncel bir yama var mı? Ben bulamadım da. Teşekkürker.
Burki1057 Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Core Keeper Türkçe Yama Güncel (1.1.2.2 Yaması) | DonanımHaber Forum Oyunu Türkçeye çevirdim. Yapmanız gereken tek şey "Localization" adlı dosyayı indirip localization adlı klasöre eklemek. Klasörü bulmak için steam küt forum.donanimhaber.com
Core Keeper Türkçe Yama Güncel (1.1.2.2 Yaması) | DonanımHaber Forum Oyunu Türkçeye çevirdim. Yapmanız gereken tek şey "Localization" adlı dosyayı indirip localization adlı klasöre eklemek. Klasörü bulmak için steam küt forum.donanimhaber.com