Zaten o ayarı kapamanızı öneririm AMD İşlemciler ile pek kararlı çalışmıyor.
Onun yerine elle voltaj arttırarak MHz ayarlamanızı öneririm. Daha stabil ve hızlı olacaktır.
Peki 3.6 GHz'de kalsa çok performans kaybeder miyim?
Zaten o ayarı kapamanızı öneririm AMD İşlemciler ile pek kararlı çalışmıyor.
Onun yerine elle voltaj arttırarak MHz ayarlamanızı öneririm. Daha stabil ve hızlı olacaktır.
Yani tek çekirdek performansı ile ün kazanan bir İşemciyi tek çekirdekte 2700X seviyesinin altına düşürmek pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum.Peki 3.6 GHz'de kalsa çok performans kaybeder miyim?
Yani tek çekirdek performansı ile ün kazanan bir İşemciyi tek çekirdekte 2700X seviyesinin altına düşürmek pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum.
Yani sorunuzun cevabı "büyük ölçüde evet."
Her işlemci için bir ayar veremem bu anakartında ve işlemci silikon kaliten bağlı. Benim ayarım ise 1.22V ile 4075MHZ.Peki sizin ayarlarınız nasıl yardımcı olma ihtimaliniz var mı?
Ryzen 5 3600 için UV yani (OC) rehberim var. Girip bakabilirsin istersen.Peki sizin ayarlarınız nasıl yardımcı olma ihtimaliniz var mı?
Aynısını yapsam sıkıntı olur mu acaba ?Her işlemci için bir ayar veremem bu anakartında ve işlemci silikon kaliten bağlı. Benim ayarım ise 1.22V ile 4075MHZ.
Ryzen 5 3600 için UV yani (OC) rehberim var. Girip bakabilirsin istersen.
Aynısını yapıp başlaman önermem tek tek uzun saatler olabilir. Amatöre olsa bu konu hakkında bir konum var bakabilirsin.Aynısını yapsam sıkıntı olur mu acaba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.