Core Reactor 850W vs MPG A850GF 850W vs Focus Plus 850W

Saim

Megapat
Merhabalar, bu 3 güç kaynağı arasında kararsız kaldım. XPG'ye daha yakınım fakat 120 mm fan kullandığı için çok sesli olur mu emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bu 3 güç kaynağı arasında kararsız kaldım. XPG'ye daha yakınım fakat 120 mm fan kullandığı için çok sesli olur mu emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

N11 den e sport duo siparişim tek fanlı gelince, gidip kendiniz görerek ürün almak daha mantıklı geliyor. Uzun süre yorum ve araştırma yaparak bunu almışdım. RGB siz kalmamışdı. Hiç ses yok üründe, zgmatek düğmesi kapalı iken bile kasaya bile elk verince. Bu ürün sorunları ortadan kaldırmışdı. İtopyada vardı satışı.

Bu PSU’ya bu kadar para verilmez.

Focus serisi biraz sesli çalışıyor onun dışında güzel.

Bu PSU’ya bu kadar para verilmez.
Bu olmasada marka tercih edilebilir. Vatandaki psu kar ve rampage kasalardaki psulardan uzak durun. Lambayı açınca ekran görüntüsümü gidermiş. Çıldırtmışdı bir ara çöpe attım.

Bütçe 1500'e kadar çıkabilirim fakat İncehesap, İtopya gibi yerlerden indirim bekliyorum. Biraz araştırma yaptım bu güç kaynakları sertifika konusunda rakiplerine kıyasla önde olduğu için bu 3'ü arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…