A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 30 Nisan 2017 #1 Laptop'ta CoreTemp kullanıyordum. Sağ altta görev çubuğunda işlemcinin sıcaklık değerini gerçek zamanlı gösteriyordu. Fakat Ryzen desteklemiyor sanırım. Sıcaklık 0 dereceymiş(!) Buna alternatif bildiğiniz program var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2017
Laptop'ta CoreTemp kullanıyordum. Sağ altta görev çubuğunda işlemcinin sıcaklık değerini gerçek zamanlı gösteriyordu. Fakat Ryzen desteklemiyor sanırım. Sıcaklık 0 dereceymiş(!) Buna alternatif bildiğiniz program var mı?
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #2 Sıcaklık öğrenmek için MSI Afterburner kullanabilirsin.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 30 Nisan 2017 #3 AIDA64 öneririm, gerçeğe en yakın ölçümleri o yapıyor bence.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 30 Nisan 2017 #4 ShadYaqz dedi: AIDA64 öneririm, gerçeğe en yakın ölçümleri o yapıyor bence. Genişletmek için tıkla... İstediğim şey o değil tam olarak. Sağ alttaki görev çubuğunda gerçek zamanlı göstermesi...
ShadYaqz dedi: AIDA64 öneririm, gerçeğe en yakın ölçümleri o yapıyor bence. Genişletmek için tıkla... İstediğim şey o değil tam olarak. Sağ alttaki görev çubuğunda gerçek zamanlı göstermesi...
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 30 Nisan 2017 #5 Masaüstü Araç Desteği gibi bir özelliği olduğunu hatırlıyorum, tam olarak görev çubuğuna eklemese bile takip edilebiliyordu.
Masaüstü Araç Desteği gibi bir özelliği olduğunu hatırlıyorum, tam olarak görev çubuğuna eklemese bile takip edilebiliyordu.