Sanırım klasik downloader dosyalarından indirilen uygulama çeşitlerinden. Genelde başta seçenek oluyor indirilsin mi diye, ona basarsan ve kapatırsan inmiyor. Uygulamanın bütün dosyalarını silip uygulamayı tekrar indirmeni tavsiye ederim.Core Temp indirdim. Goodgame Empire diye bir oyun indi. Virüs mü bu? Revo Uninstaller'dan silecektim Revo'da görünmüyor.
Sanırım klasik downloader dosyalarından indirilen uygulama çeşitlerinden. Genelde başta seçenek oluyor indirilsin mi diye, ona basarsan ve kapatırsan inmiyor. Uygulamanın bütün dosyalarını silip uygulamayı tekrar indirmeni tavsiye ederim.Core Temp indirdim. Goodgame Empire diye bir oyun indi. Virüs mü bu? Revo Uninstaller'dan silecektim Revo'da görünmüyor.
Goodgame Empire uygulama değil, masaüstü kısayolu olarak ekleniyor.Sanırım klasik downloader dosyalarından indirilen uygulama çeşitlerinden. Genelde başta seçenek oluyor indirilsin mi diye, ona basarsan ve kapatırsan inmiyor. Uygulamanın bütün dosyalarını silip uygulamayı tekrar indirmeni tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.