Çözüldü Core Temp ile birlikte Goodgame Empire indi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ablaci

Hectopat
Core Temp indirdim. Goodgame Empire diye bir oyun indi. Virüs mü bu? Revo Uninstaller'dan silecektim Revo'da görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Core Temp indirdim. Goodgame Empire diye bir oyun indi. Virüs mü bu? Revo Uninstaller'dan silecektim Revo'da görünmüyor.
Sanırım klasik downloader dosyalarından indirilen uygulama çeşitlerinden. Genelde başta seçenek oluyor indirilsin mi diye, ona basarsan ve kapatırsan inmiyor. Uygulamanın bütün dosyalarını silip uygulamayı tekrar indirmeni tavsiye ederim.
Core Temp'in kurulumunu yaparken Goodgame Empire'a da tik isareti koymussunuz. Virüs degil. Bildigim kadariyla sadece masaüstüne kisayol ekliyor.

Programlari yüklerken next next next diye gitmeyin. Neyin kurulduguna iyi bakin.

Sanırım klasik downloader dosyalarından indirilen uygulama çeşitlerinden. Genelde başta seçenek oluyor indirilsin mi diye, ona basarsan ve kapatırsan inmiyor. Uygulamanın bütün dosyalarını silip uygulamayı tekrar indirmeni tavsiye ederim.

Çözüm
Goodgame Empire uygulama değil, masaüstü kısayolu olarak ekleniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı