V valiant034 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Core Temp'i kurduktan sonra açmaya başladığımda hata veriyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Haziran 2023 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS V valiant034 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Recep Baltaş dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı verdi hocam. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı verdi hocam.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 16 Haziran 2023 #4 Secure Boot açıksa bu hataya sebebiyet verebiliyormuş. Başka bir forumda ise Riot Vanguard'ın da bu hataya sebep olduğunu söyleyenler olmuş. Artı 0 Eksi
Secure Boot açıksa bu hataya sebebiyet verebiliyormuş. Başka bir forumda ise Riot Vanguard'ın da bu hataya sebep olduğunu söyleyenler olmuş.
KS KS V valiant034 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #5 reptile dedi: Secure Boot açıksa bu hataya sebebiyet verebiliyormuş. Başka bir forumda ise Riot Vanguard'ın da bu hataya sebep olduğunu söyleyenler olmuş. Genişletmek için tıkla... Başka forumlardan eski bir sürümünü buldum indirdim bununla idare edeceğim artık. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Secure Boot açıksa bu hataya sebebiyet verebiliyormuş. Başka bir forumda ise Riot Vanguard'ın da bu hataya sebep olduğunu söyleyenler olmuş. Genişletmek için tıkla... Başka forumlardan eski bir sürümünü buldum indirdim bununla idare edeceğim artık.