AykutKYC Attopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #21 Windows 11 uyumluluk aracı ile mi baktınız yoksa kendiniz parçalar özelinde mi? O anakartta TPM 2.0 çipi olduğunu pek sanmıyorum ondan soruyorum.
Windows 11 uyumluluk aracı ile mi baktınız yoksa kendiniz parçalar özelinde mi? O anakartta TPM 2.0 çipi olduğunu pek sanmıyorum ondan soruyorum.
BOMBOCLADEEEEEEE Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #22 AykutKYC dedi: Windows 11 uyumluluk aracı ile mi baktınız yoksa kendiniz parçalar özelinde mi? O anakartta TPM 2.0 çipi olduğunu pek sanmıyorum ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi PC sistem durumundan baktım tam olarak işlemci ve ekran kartı desteklemiyor Windows 11'i bir de hocam ben parçaları satmayı düşünmüyorum sadece sistemi biraz daha geliştirip FPS oyunlarını oynamak istiyorum. Dosya Ekleri resim_2025-01-23_144228074.png 37,9 KB · Görüntüleme: 20
AykutKYC dedi: Windows 11 uyumluluk aracı ile mi baktınız yoksa kendiniz parçalar özelinde mi? O anakartta TPM 2.0 çipi olduğunu pek sanmıyorum ondan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi PC sistem durumundan baktım tam olarak işlemci ve ekran kartı desteklemiyor Windows 11'i bir de hocam ben parçaları satmayı düşünmüyorum sadece sistemi biraz daha geliştirip FPS oyunlarını oynamak istiyorum.
AykutKYC Attopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #23 Sistem aygıt yöneticisi ekranında işlemci ve bellek modüllerinin resmini atarsan yardımcı olurum Ya da CPU-Z den memory kısmını da atabilirsin
Sistem aygıt yöneticisi ekranında işlemci ve bellek modüllerinin resmini atarsan yardımcı olurum Ya da CPU-Z den memory kısmını da atabilirsin
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.006 Çözümler 81 Yer Başkent 23 Ocak 2025 #24 Bence elindekilerden kurtul ve düzgün bir bütçeyle konu aç.
BOMBOCLADEEEEEEE Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #25 AykutKYC dedi: Sistem Aygıt Yöneticisi ekranında işlemci ve bellek modüllerinin resmini atarsan yardımcı olurum. Ya da CPU-Z'den Memory kısmını da atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Alın hocam. AceTeq dedi: Bence elindekilerden kurtul ve düzgün bir bütçeyle konu aç. Genişletmek için tıkla... Hocam param olsa zaten sıfırdan dizerdim öğrenci bütçesiyle anca bu kadar oluyor. Dosya Ekleri resim_2025-01-23_151514875.png 17,3 KB · Görüntüleme: 13
AykutKYC dedi: Sistem Aygıt Yöneticisi ekranında işlemci ve bellek modüllerinin resmini atarsan yardımcı olurum. Ya da CPU-Z'den Memory kısmını da atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Alın hocam. AceTeq dedi: Bence elindekilerden kurtul ve düzgün bir bütçeyle konu aç. Genişletmek için tıkla... Hocam param olsa zaten sıfırdan dizerdim öğrenci bütçesiyle anca bu kadar oluyor.