onurko93 Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Resimde göründüğü gibi Core voltage kısmı eksiye düşmüyor sebebi ne olabilir? Undervolt yapmak istiyorum ama vaziyet bu. Voltaj kontrolü tickini işaretledim. Ekran kartı MSI Gaming X 1050 Ti. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2020
Merhaba arkadaşlar. Resimde göründüğü gibi Core voltage kısmı eksiye düşmüyor sebebi ne olabilir? Undervolt yapmak istiyorum ama vaziyet bu. Voltaj kontrolü tickini işaretledim. Ekran kartı MSI Gaming X 1050 Ti.
RevDeisDou Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 922 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #2 Ayarlardan uyumluluk ayarları kısmından açtıklarımı aç. Third Party yerine standart MSI' ı seç. Artı 0 Eksi
KS KS onurko93 Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2020 #3 RevDeisDou dedi: Ayarlardan uyumluluk ayarları kısmından açtıklarımı aç. Third Party yerine standart MSI' ı seç. Eki Görüntüle 517169 Genişletmek için tıkla... Hangisini seçtiysem eksiye düşme olmadı. Sanırım anakart yada ekran kartı desteklemiyor. Artı 0 Eksi
RevDeisDou dedi: Ayarlardan uyumluluk ayarları kısmından açtıklarımı aç. Third Party yerine standart MSI' ı seç. Eki Görüntüle 517169 Genişletmek için tıkla... Hangisini seçtiysem eksiye düşme olmadı. Sanırım anakart yada ekran kartı desteklemiyor.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 24 Mayıs 2021 #4 onurko93 dedi: Hangisini seçtiysem eksiye düşme olmadı. Sanırım anakart ya da ekran kartı desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum çözdün mü? Ben de eksiye düşüremiyorum. Artı 0 Eksi
onurko93 dedi: Hangisini seçtiysem eksiye düşme olmadı. Sanırım anakart ya da ekran kartı desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum çözdün mü? Ben de eksiye düşüremiyorum.
KS KS onurko93 Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 Gerçek bir Waifu dedi: Dostum çözdün mü? Ben de eksiye düşüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok. 1050Ti desteklemiyor sanırım Artı 0 Eksi
Gerçek bir Waifu dedi: Dostum çözdün mü? Ben de eksiye düşüremiyorum. Genişletmek için tıkla... Yok. 1050Ti desteklemiyor sanırım