CoreClock ve Max sıcaklık kodları

NBMiner da kazım yapıyorum.

Coreclock sabitleyip sıcaklık 60 derece ve üzeri olursa miningi durdur gibi bir komutu düzenle kısmından girebilir miyim?

Bunu Afterburner programı ile yapabiliyoruz galiba. Orada "Temp Limit" yazıyor, hiç başımıza gelmedi ama oraya girdiğiniz sıcaklık değerine ulaşıldığı vakit galiba sistem kendini kapatıyor.

Coreclock'u oc yaptığınız programla sabitleyeceksiniz.
--temperature-limit <temp-limit> bu komutları .bat dosyasına eklediğinizde (temp-limit yazan yere büyük ve küçük işaretleri olmadan değer girin) miningi durdurup 10 saniye sonra tekrar başlatır.

Örn; --temperature-limit 60

UW kısmı ayarları her kartta bambaşka. Düzgün videolarınıda bulamadım. 10 saniyelik işi 20 dakikalık video ile anlatıyorlar. Tek diyecekleri

850 de 1300 vereceksin 900 de 1380 vereceksin gibi gibi. Bunu demeleri 20 dakikayı nasıl buluyor anlamış değilim. Temp limiti gireceğim teşekkürler.

850 de 1300 vereceksin 900 de 1380 vereceksin gibi gibi.
Bunu kimse diyemez hocam. Asus ROG 3080 ve Suprim X 3080 var elimde. İkisine verdiğim pl ve memory clock değerleri bile farklı . Yine de denemeye değer bir tavsiye vereyim. Nvidia kart kullanıyorsanız;

Herhangi bir temada core clock curve açıp, şu işaretlediğim noktaları tek tek birincinin -100'üne (1200 civarları oluyor genelde) eşitleyin. Sonrasında tike basıp bir profile kaydedin. Mining yaptığım cihaz Türkiye'de, ben Kıbrıs'tayım. Dolayısıyla yapılı halini atamıyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…