Mertuckan0
Decapat
Daha fazla
1/4 çizip çevirerek kopyalayacaksın, öğretmenin bunu istiyor. 5 dakikanı alamaz.Hoca ödev verdi bu çizimi Corel Draw da kalem ile çizip çikartmak ama ben bir türlü yapamadim internetki taktiklere bkatim ila bir yamukluk oluyor bunun etrafindan kolay çizgi çikarma oluyor mu hocanin fark etmiyecegi bir şekilde.
Eki Görüntüle 2131736
Kanka ilk başta öyle yaptim yaten ama resim orantisiz bozuluyor1/4 çizip çevirerek kopyalayacaksın, öğretmenin bunu istiyor. 5 dakikanı alamaz.
Diğer türlü çevirdiğinde dosyayı verdiğinde anlaması gerek - senin 4 noktayla yaptığın çizgiyi bilgisayar 40 nokta ile yapacak. Hem öğrenci olmanın bir anlamı olmalı değil mi.
Kanka ilk başta öyle yaptim yaten ama resim orantisiz bozuluyor1/4 çizip çevirerek kopyalayacaksın, öğretmenin bunu istiyor. 5 dakikanı alamaz.
Diğer türlü çevirdiğinde dosyayı verdiğinde anlaması gerek - senin 4 noktayla yaptığın çizgiyi bilgisayar 40 nokta ile yapacak. Hem öğrenci olmanın bir anlamı olmalı değil mi.
"Kanka" öyle yaparken yakınlaşıp 0.5 px marjin kaymasını göremedin mi? Orta nokta sol alt'a verilmiş zaten. Sen 1/4'ü çizdikten sonra bir de üzerinden çiz, belki çift not alırsın.Kanka ilk başta öyle yaptim yaten ama resim orantisiz bozuluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.