onurdursun Decapat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 5 5 Şubat 2019 #1 Corel draw satın almak istiyorum fakat çok pahalı. Nereden ucuza satın alabilirim. Korsan istemiyorum.
Corel draw satın almak istiyorum fakat çok pahalı. Nereden ucuza satın alabilirim. Korsan istemiyorum.
peak1ng Kilopat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 386 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Şubat 2019 #2 Programın %80 indirimi bile pahalı.
JackKipper Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 397 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Baskı / Grafik Tasarım 5 Şubat 2019 #3 Ben de ucuzunu çok aradım ama sanırım ucuzu yok dostum her zaman pahalı heeer zaman.
nuhsaydam Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 184 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 6 Nisan 2019 #4 dostum crack'li indirip kurman daha iyi olur diğer türlü alıncak bi fiyat değil çünkü
JackKipper Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 397 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Baskı / Grafik Tasarım 6 Nisan 2019 #5 nuhsaydam dedi: dostum crack'li indirip kurman daha iyi olur diğer türlü alıncak bi fiyat değil çünkü Genişletmek için tıkla... Corel sürekli kontrol yapıyor eğer yakalanırsa büyük para cezası alır. Crack'li olarak kullanımı kesinlike tavsiye etmiyorum.
nuhsaydam dedi: dostum crack'li indirip kurman daha iyi olur diğer türlü alıncak bi fiyat değil çünkü Genişletmek için tıkla... Corel sürekli kontrol yapıyor eğer yakalanırsa büyük para cezası alır. Crack'li olarak kullanımı kesinlike tavsiye etmiyorum.
prensesperikralice Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Haziran 2023 #6 JackKipper dedi: Corel sürekli kontrol yapıyor eğer yakalanırsa büyük para cezası alır. Crack'li olarak kullanımı kesinlike tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... corel neden olmuyor crackli ya adobe oluyordu.
JackKipper dedi: Corel sürekli kontrol yapıyor eğer yakalanırsa büyük para cezası alır. Crack'li olarak kullanımı kesinlike tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... corel neden olmuyor crackli ya adobe oluyordu.