CoreLiquid 360R fan değişimi

SisanBey

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, MSI MAG CoreLiquid 360R 360 mm sıvı soğutma kullanıyorum. Sıvı soğutma fanlarını Corsair LL120 ARGB ile değiştirsem soğutmada performans kaybı yaşar mıyım?

Merhaba, MSI MAG CoreLiquid 360R 360 mm sıvı soğutma kullanıyorum. Sıvı soğutma fanlarını Corsair LL120 ARGB ile değiştirsem soğutmada performans kaybı yaşar mıyım?
Aynı soğutucuyu kullanıyorum. Ön taraftan soğuk havayı çekmesi için Corsair SP120'lerle değişip, MSI marka fanları da itiş-çekiş için radyatör arkasına bağladım. Push-pull konfigürasyonu oldu yani. Benim ölçümlediğim kadarıyla Icue 220t kasamda 11~12 derecelik düşüş sağladı. Tercihinizi statik SP120'lerden yana kullanın. Daha iyi sonuç verecektir.

Soğutucuyu az önce montajladım, ama ufak bir sorun var üst ve ortada ki fanların RGB ışığı yanmıyor sadece en alt fan yanıyor. Bağlamayı ne şekilde yaptınız? Sorun teşkil etmez ise bende sizin yaptığınız gibi takmak istiyorum fanları.

Fanların rgb ve güç kanloları ayrı sarmallar halinde. Hepsinin doğru montajlandığından emin olun. 4pinli bağlantılar birbine ek olacak şekilde takılıyor ve son uç boşta kalıyor. Onu da anakarttaki argb veya rgb kısmına takıyoruz. Bendeki üründe başka bir problem yok. Montajı doğru yaptığınızdan eminseniz aldığınız firma ile iletişime geçin. Belki fanlarınızın birinde rgb arızası vardır.

Yanlış bağlamışım o yüzden olmamış düzelttim sorun yok şuan teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…