Corelli Atrox 3.1 alınır mı?

Açıkçası o kadar edeceğini düşünmüyorum, eğer direkt ihtiyacınız yoksa size tavsiyem Ekim ayını beklemeniz. Kendi anlaşmalı bayilerinden yarı yarıya alma şansınız olur.
Misal ben 1.5 yıl önce Corelli Snoop 5.3 bisikleti 900 TL'ye aldım, sezon sonu olduğu için ucuza satıyorlar.

Açıkçası o kadar edeceğini düşünmüyorum, eğer direkt ihtiyacınız yoksa size tavsiyem ekim ayını beklemeniz. Kendi anlaşmalı bayilerinden yarı yarıya alma şansınız olur.
Misal ben 1.5 yıl önce Corelli snoop 5.3 bisikleti 900 TL'ye aldım, sezon sonu olduğu için ucuza satıyorlar.

Hocam gitgide pahalı oluyor sanki zaten bisikletçiye gidiyorum 10dk da bir 5.3 kuruyor adam ama ne zaman gitsem 5.3 kuruyor millet saldırıyor bende onu alacaktım ama arkadaşlar önermedi bende buna yöneldim.

Açıkçası 5.3 kullanıcısı olarak 1000 TL'ye bulursan yapıştırmanı öneririm, giriş seviyesi olmasına rağmen gerçekten güzel bir bisiklet. Tabii Atrox 3.1 bir tık daha iyi, lakin 1500 TL cebinde kalabilir. Tabii dediğim fiyatta bulabilirsen, 5.3'e çok büyük ilgi var hem fiyat hem de performansı açısından.

Açıkçası 5.3 kullanıcısı olarak 1000 TL'ye bulursan yapıştırmanı öneririm, giriş seviyesi olmasına rağmen gerçekten güzel bir bisiklet. Tabii atrox 3.1 bir tık daha iyi, lakin 1500 TL cebinde kalabilir. Tabii dediğim fiyatta bulabilirsen, 5.3'e çok büyük ilgi var hem fiyat hem de performansı açısından.

1000TL'ye 26 jant külüstür v fren 2. el bulurum herhalde piyasadan haberiniz yok :D
Açıkçası o kadar edeceğini düşünmüyorum, eğer direkt ihtiyacınız yoksa size tavsiyem ekim ayını beklemeniz. Kendi anlaşmalı bayilerinden yarı yarıya alma şansınız olur.
Misal ben 1.5 yıl önce Corelli snoop 5.3 bisikleti 900 TL'ye aldım, sezon sonu olduğu için ucuza satıyorlar.

Hocam forumda biri öneri istemişti bende benim bisiklete bakayım dedim.
(6 Haziran'da konuşmuşuz, 7-8 Haziran'da aldım 2200e şimdi olmuş 5150 TL :) )

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı