Corelli KR200 bisikletim var. Kendi selesi tuğla gibi, aşırı rahatsız edici bir şey. Bundan dolayı 1 senedir üzerine jelli kılıf takarak kullanıyorum. Ama bu da -ne kadar sıkıştırsam da- selem ince ve uzun olduğu için selenin üstünde sabit olarak durmuyor, sağa sola kayıyor. Sürekli düzeltmek gerekiyor ve oturuşum da yamuk oluyor biraz. Bundan dolayı yeni bir sele almak istiyorum, rahat ve az terletmesi iyi olur. Şu modeller işimi görür mü yoksa bunlar yol bisikleti için fazla büyük ve kaba mı duruyor?
Selle San Marino SM-56 Jelli Bisiklet Selesi SLE-337 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elimde jelli kılıf var ama kılıf sürekli kaydığı için herhangi bir kılıf takmadan kullanmak istiyorum aslında. Bana da Robesbon mantıklı geldi. Selle royal'ler bi tık pahalı geldi benim için, denemek için alayım Robesbon'u, beğenmezsen iade ederim artık.
Şu an taktığım kılıf yüzünden zaten baya kaba bir görüntü oluyor. Benim için rahat olması önemli şimdilik. İleride para sıkıntım olmazsa hem rahat hem hafif bir model alırım.