Corelli Snoop 2.0 vs Corelli Snoop 2.1

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz bisikletlerden hangisi daha iyi veya başka bir bisiklet öneriniz var mı? Bilgisayar başında çok vakit geçirdiğimi düşünüyorum ve bisiklet almak istiyorum. İkinci el almayı düşünüyorum bisikleti şu an bu iki modeli buldum. Görünüşleri de çok güzel. Lastikleri sağlam olsun isterim. Genellikle şehir içinde süreceğim. Bütçem 600 TL ikinci el olacak şekilde. Sıfırı 1000 TL olan ürünü bulabilirim herhalde. Başlıkta ki iki bisikleti buldum. 2.0 550 TL, 2.1 modeli 620 TL. Bisiklet konusunda çok bilgim yok ama frenleri sağlam olsun isterim.

Şehir içinde kullanacaksanız Corelli Pierre veya Trivor serisinin ikinci ellerine bakmak isteyebilirsiniz. Aynı bütçeye bir ihtimal Kron TX100 bulmanız da mümkün.
Bahsettiğiniz ürünler dağ bisikleti olduğundan şehir içinde sizi yorabilir bu yüzden ince lastikli bir ürün tercih etmenizi tavsiye ederim.

Kron TX100'ü 800 TL'ye buldum en düşük onu almak yerine 200 TL daha koyup sıfır almayı tercih ederim bu arada araştıracağım daha hoşuma gitti çünkü. Bir de Bianchi Speed 3000 buldum 500 TL'ye. Frenleri öldürür mü acaba? Çöp diyorlardı ama. Corelli Pierre, Trivor serisini oturduğum yerin yakınlarında bulamadım maalesef. Çok çok yormuyacaksa benim için önemli değil kalın lastik. Carraro kullanmışlığım var ama daha iyisi vardır diye düşünüyorum.
@BilgisayarKurdu

Bianchi ile ilgili bilgim yok fakat bakmaya giderken çok bilgili değilsen yanına bisikletten anlayan birini alarak gitmeni tavsiye ederim. Buna ek olarak bisikleti en az 2-3 dakika sürmeni öneririm böylece fren performansı, vites geçişleri gibi şeyleri kontrol edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…