Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #11 RamooY dedi: Tabii hocam bu fiyatlar giriş seviyesi maalesef. En azından disk frenli modelini falan alın daha iyi olur. Bende baktım da dediğiniz gibi bisiklet yok neredeyse. Genişletmek için tıkla... Disk frenlerin bakımı veya bir sorunu çıktımı bisiklet kadar fiyat çıkıyor ondan dolayı tercih etmiyorum. Yine de teşekkürler.
RamooY dedi: Tabii hocam bu fiyatlar giriş seviyesi maalesef. En azından disk frenli modelini falan alın daha iyi olur. Bende baktım da dediğiniz gibi bisiklet yok neredeyse. Genişletmek için tıkla... Disk frenlerin bakımı veya bir sorunu çıktımı bisiklet kadar fiyat çıkıyor ondan dolayı tercih etmiyorum. Yine de teşekkürler.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 11 Nisan 2021 #12 Peganeo dedi: Disk frenlerin bakımı veya bir sorunu çıktımı bisiklet kadar fiyat çıkıyor ondan dolayı tercih etmiyorum. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Daha iyi tutuyor ama bozulduğu zaman ciddi masraflar çıkartabiliyor.
Peganeo dedi: Disk frenlerin bakımı veya bir sorunu çıktımı bisiklet kadar fiyat çıkıyor ondan dolayı tercih etmiyorum. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Daha iyi tutuyor ama bozulduğu zaman ciddi masraflar çıkartabiliyor.