Öncelikle uygun kadro geometrisi için tedarikçi ya da firmayla görüşüp bilgi almak, mümkünse bisikleti denemek en doğrusu olur. Ben boyunuzun, bacak ve kol boyunuzun normalden uzun olduğunu düşünerek öngürüde bulunabilirim.
İki bisiklet arasında Corelli'yi elemek istiyorum, çok detaya girmeyim. Ruble oranlarıda başlangıç olarak hiç ama hiç uygun değil. Bilgilerin hatalı olduğunu düşünmek istiyorum değilse vahim. RX9200 ise kötü değil, başlangıç için uygun geometrileri markalar arasında çok farklı. Bu bisikletin üst (top tube) borusu biraz daha uzun. Üzerinde ki ekipmanlar aynı segmentteki markalar ile aynı olur. Seri dışı en fazla fren kaliperleri, zincir vs. kullanılır problem edilecek bir durum değil. Seri dışı malzemeden çalarak fiyatı uygun tutmaya çalışıyorlar. İlave olarak önereceğim şu bisiklete bakmanızı tavsiye ederim.
GRAND TOUR ECO CLARIS
Endurance bir kadro, karbon maşa. Yoldan gelecek darbeleri sönümlemesi için karbon maşa ve diğerleri olarak ayırabilirsiniz bütçeniz oranında bir bisiklet mutlaka değerlendirin. Uzun tur ve tırmanış için daha iyi bir ruble oranı olamaz. (5034 - 1132) Bisikletin ağırlık oranıda gayet iyi ve alexrims jantlar var. 3 bin lira daha ekliyor olabilseydiniz Bisan için RX9500 derdim. 105 grup setli çok uygun bir bisiklet. Decathlon yaklaşık 3 ay önce Van RYSEL EDR AF105 bisikleti 7 bin liradan sattı ve stok bitirdi. Şuan ellerinde 105 bisiklet 9500 liradan satıyor.
Kadro boyları 50,53 arasında olmalı, farklılık gösterebilir. 54 ve üzerine bakmayın.