Corelli Zoi 2 vs Snoop 4.1 vs Carraro Force 610 MD

Gelekolo

Decapat
Daha fazla  
Ben 2500 TL bandında bisiklet almak istiyorum. Genellikle asfalt veya hafif engebeli arazi üzerinde kullanacağım fakat iki model arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim veya önerebileceğiniz farklı bir model var mı?

Corelli Zoi 2:

Carraro Force 610 MD:

Veya arkadaşım 1700 TL civarında olan Corelli Snoop 4.1 modelini almış ve beğendiğini söylüyor, sizce bu model iyi mi?

Kendi adıma Altus serisi aktarıcı ve kolları sevmediğim için Carraro tercihim olurdu.
Fiyatlar kullanılan donanıma göre güzel. O nedenle doğru yolda olduğun kesin. Ben Force'dan yanayım.

Corelli marka olarak çok bildiğim bir marka olmadığı için emin olamadım önerir misiniz marka olarak.

Aslında bu paralara bisikletlerin hepsi birbirinin aynı olduğunu düşünebilirsiniz. Birbirlerine karşı üstünlükleri kozmetik ve psikolojiktir. Birinin rengi bile diğerinden daha hoşunuza gitse onu bile seçebilirsiniz. Bisikletleri sadece bu haliyle alırken de hayal etmeyin. İlerisi için yapacağınız değişikliklerde hep aklınızda olsun. Örneğin ben hangi bisikleti alırsam alayım, lastikleri hemen zırhlı lastikle değiştireceğimi biliyorum mesela. Benim için önemli. Hangi bisikleti alırsam alayım vites ve fren kollarını shimano EF serisi ile değiştireceğimi biliyorum. Bunlar benim kullanımıma keyif katan şeyler. Sizde bu 2 bisikletten en içinize sineni alabilirsiniz. Asla pişman etmez. Bir de mesela ben disk fren sevmem, V fren severim. Sebebi de tamirinin çok kolay olması. Sizde bunları böyle düşünüp seçin bisikletinizi.

Cevapladığınız için teşekkür ederim.

Rica ederim. Ama temel şey dediğim gibi bu fiyatlarda bisikletler arasında bir fark yok. Sizin gözünüze hangisi güzel geliyor ise alın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…