Tek Subaru kaldı galiba japonlardan gerisi sıvamaya başladı.Özellikle efsane kasa zamanından kalma "Toyota hem ucuz hem de ömürlüktür" düşüncesi. Halbuki o eski ruhu biteli 10 yılı aştı. Apple gibi biraz. Hatta Honda ve Mitsubishi gibi. Eski ruhları bitti. Bu saydığım markalarda şu an yeni olup bir parça ruhu kalmış tek şey NSX, o da kaybetmeye yüz tuttu. Nissan'ı katmıyorum çünkü sıradan bineklerde bunlardan farklı olmasa da spor kısımda hala bir şeyler yapmaya çabalıyor.
9 sene 96 model Corolla GLİ otomatik kullandım gerçekten de efsane kasa lakabını olacak bir otomobil idi. Gerek iç malzeme kalitesi olsun gerek konforu olsun yılına göre oldukça iyiydi.Özellikle efsane kasa zamanından kalma "Toyota hem ucuz hem de ömürlüktür" düşüncesi. Halbuki o eski ruhu biteli 10 yılı aştı. Apple gibi biraz. Hatta Honda ve Mitsubishi gibi. Eski ruhları bitti. Bu saydığım markalarda şu an yeni olup bir parça ruhu kalmış tek şey NSX, o da kaybetmeye yüz tuttu. Nissan'ı katmıyorum çünkü sıradan bineklerde bunlardan farklı olmasa da spor kısımda hala bir şeyler yapmaya çabalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.