Corolla alınır mı?

Arada 30.000 TL oynuyor.
Paket fiyatlarıyla da bulmanız pek mümkün değil. 2 hafta önce 230 bin olan Civic bayiye geldiğinde 265 bin dendi. Ekstra donanımla geliyor araçlar. Beklediğiniz fiyat muhtemelen çıkmayacak.

Passat'dan sonra hayalimdeki araçtır . Sağolsunlar ki bu arabayı hayalde bırakıp 2006 modeline biniyoruz.

Aracı sıfır mı alıcaksınız ? Bayilerde şuan çok araba yok bulamayabilirsiniz.İsim yazdırılıyor.Araba gelince o an hangi fiyatsa o fiyata alıyorsunuz.
İsim yazdırdık. Kasım gibi aracı alırsınız dediler. Bayağı oldu yazdıralı o yüzden vakit yaklaşmışken sorayım dedim. Çünkü daha bir ödeme yok ortada

Paket fiyatlarıyla da bulmanız pek mümkün değil. 2 hafta önce 230 bin olan civic bayiye geldiğinde 265 bin dendi. Ekstra donanımla geliyor araçlar. Beklediğiniz fiyat muhtemelen çıkmayacak.

Fiyatı geçtim araba alan fazla Toyota'dan, sıfır alacaktık parasıyla araba alamadık. Çok sıra var ve Türkiye'de ayda 970 falan Toyota üretiliyorsa 900'ü Avrupa'ya gidiyor. O yüzden sıfıra yakın 2.el bakılabilir.
İsim yazdırdık. Kasım gibi aracı alırsınız dediler. Bayağı oldu yazdıralı o yüzden vakit yaklaşmışken sorayım dedim. Çünkü daha bir ödeme yok ortada
İyi olmuş önceden yazdırmanız.Babam Toyotetsu da yönetim kadrosunda arabayı bildiğimizden söylüyorum sağlam arabadır.

Geçtiğimiz pazar günü Honda Çamkıran şubesi Elegance Eco için 295 bin talep etti, onda da Kasım söylendi ve bununla da kalmayarak yedek listeye yazabilirim dediler. Yani alıcısı vaz geçecek de bize düşecek

Evet öyle oluyor şansa gelirse sıfır yoksa 10.000 km kadar temiz 2.el de alınabilir.

Alınabilecek en iyi araçlardan biri. Güvenlik standartları üst seviye ve kaliteli bir araç. Yani acemi şoför bile kullansa kolay kolay kaza olmaz. Vergi zammı gelmeden veya döviz yine fırlayışa geçmeden almaya çalışın ama stok olmayabilir.

Aynı arabanın 2020 modelinin flame X-pack ini kullanıyoruz. Çok memnun babam çok güzel bir araba alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…