mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 5 Mart 2021 #1 Arkadaşlar selamlar, 2020 model Toyota Corolla için jant takımı bakıyoruz. 17' veya 18' jant bakıyoruz. 4 jant totalde 5 bin verebiliriz. AKOJANT www.akojant.com AKOJANT www.akojant.com Şimdilik bunları bulabildim. Öneriniz varsa atabilirsiniz. Son düzenleme: 5 Mart 2021
Arkadaşlar selamlar, 2020 model Toyota Corolla için jant takımı bakıyoruz. 17' veya 18' jant bakıyoruz. 4 jant totalde 5 bin verebiliriz. AKOJANT www.akojant.com AKOJANT www.akojant.com Şimdilik bunları bulabildim. Öneriniz varsa atabilirsiniz.
AKYLKINGS Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2021 #2 mirsady dedi: Arkadaşlar selamlar, 2020 model Toyota Corolla için jant takımı bakıyoruz. 17' veya 18' jant bakıyoruz. 4 jant Total'de 5 bin verebiliriz. AKOJANT www.akojant.com AKOJANT www.akojant.com Şimdilik bunları bulabildim. Öneriniz varsa atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Jant işinden anlamam ama hangisi diye sorarsanız üstteki derim. Ve ayrıca şahsen çok parçalı jantlar daha hoş bana göre.
mirsady dedi: Arkadaşlar selamlar, 2020 model Toyota Corolla için jant takımı bakıyoruz. 17' veya 18' jant bakıyoruz. 4 jant Total'de 5 bin verebiliriz. AKOJANT www.akojant.com AKOJANT www.akojant.com Şimdilik bunları bulabildim. Öneriniz varsa atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Jant işinden anlamam ama hangisi diye sorarsanız üstteki derim. Ve ayrıca şahsen çok parçalı jantlar daha hoş bana göre.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 5 Mart 2021 #3 AKYLKINGS dedi: Jant işinden anlamam ama hangisi diye sorarsanız üstteki derim. Ve ayrıca şahsen çok parçalı jantlar daha hoş bana göre. Genişletmek için tıkla... Araç birebir bu. Renk ve tip olarak ilki uyar mı bilemedim.
AKYLKINGS dedi: Jant işinden anlamam ama hangisi diye sorarsanız üstteki derim. Ve ayrıca şahsen çok parçalı jantlar daha hoş bana göre. Genişletmek için tıkla... Araç birebir bu. Renk ve tip olarak ilki uyar mı bilemedim.
AKYLKINGS Hectopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 595 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2021 #4 mirsady dedi: Eki Görüntüle 907249 Araç birebir bu. Renk ve tip olarak ilki uyar mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Üstteki Jant'ta renk olarak uyar ama tip olarak bilemem kişiden kişiye değişir. Bana göre güzel.
mirsady dedi: Eki Görüntüle 907249 Araç birebir bu. Renk ve tip olarak ilki uyar mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Üstteki Jant'ta renk olarak uyar ama tip olarak bilemem kişiden kişiye değişir. Bana göre güzel.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 5 Mart 2021 #5 @326001 hocam anlıyor bu işlerden bir de onu çağıralım bakalım.
efeimal Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #6 mirsady dedi: Eki Görüntüle 907249 Araç birebir bu. Renk ve tip olarak ilki uyar mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Orjinal daha güzel be kanka...
mirsady dedi: Eki Görüntüle 907249 Araç birebir bu. Renk ve tip olarak ilki uyar mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Orjinal daha güzel be kanka...
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 5 Mart 2021 #7 Eğer aracınız görseldekiyle aynıysa, üstündeki jantlar gayet güzel. Eğer değilse, CMS-796.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 5 Mart 2021 #8 efeimal dedi: Orjinal daha güzel be kanka... Genişletmek için tıkla... Bence de öyle ama babam değiştirmek istediğini söyledi.
efeimal dedi: Orjinal daha güzel be kanka... Genişletmek için tıkla... Bence de öyle ama babam değiştirmek istediğini söyledi.
efeimal Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #9 mirsady dedi: Bence de öyle ama babam değiştirmek istediğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Babanı ikna et, aracın farklı yerine bir şeyler ekle. Bodykit olabilir mesela. Camlara film falan çektir
mirsady dedi: Bence de öyle ama babam değiştirmek istediğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Babanı ikna et, aracın farklı yerine bir şeyler ekle. Bodykit olabilir mesela. Camlara film falan çektir
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 5 Mart 2021 #10 efeimal dedi: Babanı ikna et, aracın farklı yerine bir şeyler ekle. Bodykit olabilir mesela. Camlara film falan çektir Genişletmek için tıkla... Bodykit alacağını sanmıyorum. Camlarda film var. Ben diğer arabanın jantları değiştirelim bununki kalsın dediysem de dinlemiyor. ( Koskoca Qashqai'de 17 hala takılı ) Ben bir daha deneyeyim şansımı.
efeimal dedi: Babanı ikna et, aracın farklı yerine bir şeyler ekle. Bodykit olabilir mesela. Camlara film falan çektir Genişletmek için tıkla... Bodykit alacağını sanmıyorum. Camlarda film var. Ben diğer arabanın jantları değiştirelim bununki kalsın dediysem de dinlemiyor. ( Koskoca Qashqai'de 17 hala takılı ) Ben bir daha deneyeyim şansımı.