Corolla vs Jetta vs Megane vs Fluence

Hangisini seçmeliyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    39

omrcetin

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar aracı değiştirmek istiyorum. Belki kullanan bilen birileri vardır. Bilgi toplama amaçlı. Şu anki aracım Renault Fluence 1.5 dCi - Icon 2017.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aracın yeni kesinlikle değiştirmemelisin. Boşa yük masraf olur ilerde seneler geçsin bi, ondan sonra bakarsın şimdiki aracın gayet güzel kullanır edersin. İlerde teknolojinin nimetini görmüş olur satıp üstüne daha iyilerini almış olursun.

Bende pek satman taraftarı olmazdım, aracın yeni sonuçta.

Aralarında o kadar kalite farkı hissedebileceğin bir araba yok. Ancak Megane düşünülebilir. Ben olsam, şu anki Icon donanımındaki Fluence'ımı satmazdım, gayet yeterli donanıma sahip diye düşünüyorum. Tercih sizin

Civic [emoji16] Onun dışında diğerleri için bende değiştirmezdim...

Önerileriniz için teşekkür ederim bu arada vazgeçtim. Sanırım haklısınız boşa masraf olurdu.
Evet özellikle Icon istedim çünkü daha çok avantajları vardı. Teşekkürler...
Civic [emoji16] Onun dışında diğerleri için bende değiştirmezdim...
Civic açıkçası ilgimi fazla çekmedi. Ama önerin için sağol...
Sanırım biraz zaman geçince sıfır passat alabilirim. Sonuçta bütçem şu an ona yeterli değil. İlk fırsatımda bir R-Line alacağım

Corolla'nın bahsettiğiniz modeline sahibim. Memnun olduğum konforlu bir araç. Şimdi tam olarak bir araçta ne arıyorsunuz onu yazsanız ona göre tavsiyelerimi, önerilerimi yazabilirim. Megane hariç diğer araçlarla da deneyimim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…