Hocam meganeyi 1.3 alabiliyorsanız kesinlikle megane derdim ancak 1.6sının performansı hakkında bir fikrim yok.Arkadaşlar bu aralar araba bakıyorum da 2017 Toyota Corolla 1.33 Life ile 2018 Renault Megane 4 hatchback 1.6 joy arasında kaldım. Sizce genel olarak hangisi?
Araba değil mi ?Corolla tabiiki. Megane araba mı?
Corolla'nın yanında değil bence.Araba değil mi ?
Hocam full + full paket bir meganenin inanın bana corolladan geri kalır bir durumu yok. Kalite olarak tabii ki sizin dediğiniz gibi corolla daha kaliteli ancak iş performans tarafına geldiğinde inanın bana 2 mahalle koyar arayaCorolla'nın yanında değil bence.
Herşey hız değil hocam. Hız arıyorsanız Mazda 3 sport verelim şehir koysun araya misal.Hocam full + full paket bir meganenin inanın bana corolladan geri kalır bir durumu yok. Kalite olarak tabii ki sizin dediğiniz gibi corolla daha kaliteli ancak iş performans tarafına geldiğinde inanın bana 2 mahalle koyar araya![]()
Her şey hız değil hocam. Hız arıyorsanız Mazda 3 Sport verelim şehir koysun araya misal.![]()
Bu arada dediğiniz gibi iş kaliteye gelirse japon meganeye toz yutturuyor.Tabii ki her şey hız değil ancak otobanda 140 yapana kadar 3 silindirli atmosferik bir japona küfür ederken bulmak istemem kendimi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.