Aslında gripten ölüm her yıl çok daha fazla.
Corona ölüm sayısı: 5.789, Grip ölüm sayısı ise her yıl 291.000 ile 640.000 arası tabii Corona'nın tedavisi şu anlık yok sorun da orada.
Balgam var ise burun akıntın var ise boğazda yanman vesayre var ise korona falan değilsin. Korona belirtisi yüksek ateş kuru öksürük ile başlayıp daha sonra solunum sıkıntısı olmasıdır. Koronanın herhangi tedavisi olmadığı için solunum problemi çekene dek yapabileceğiniz bir şey de yok hastaneye gitmenize de gerek yok kendinizi evde karantinaya alıp kendi kendine iyileşeceksiniz. Endişe etmeyin panik yapmayın bu virüs genç popülasyondan çok yaşlıları etkiliyor kendinizden süpheleniyorsanız sevdiklerinizden uzak durun. Daha fazla bilgi için " 184 " corona hattını arayabilirsiniz.
Aslında gripten ölüm her yıl çok daha fazla.
Corona ölüm sayısı: 5.789, Grip ölüm sayısı ise her yıl 291.000 ile 640.000 arası tabii Corona'nın tedavisi şu anlık yok sorun da orada. Eki Görüntüle 514239