1pc Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 15 Aralık 2021 #1 Coronavirüse yakalandım ama okulda yok yazılıyorum. Ne yapmam lazım?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 15 Aralık 2021 #2 Testinizin pozitif olduğu için zaten sistemde görüldüğünden özürlü olarak girerler.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Aralık 2021 #3 1pc dedi: Coronavirüse yakalandım ama okulda yok yazılıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Pozitif olduğun gün ile karantinanın bittiği günün testini PDF olarak alıp idareye verirsen Korona/karantina yazarlar.
1pc dedi: Coronavirüse yakalandım ama okulda yok yazılıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Pozitif olduğun gün ile karantinanın bittiği günün testini PDF olarak alıp idareye verirsen Korona/karantina yazarlar.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 15 Aralık 2021 #4 Muhtemelen sorun yaşanmaz, var yazmaları daha anormal olurdu. Okula döndüğünüz zaman geriye dönük olarak sildirebilirsiniz devamsızlığınızı.
Muhtemelen sorun yaşanmaz, var yazmaları daha anormal olurdu. Okula döndüğünüz zaman geriye dönük olarak sildirebilirsiniz devamsızlığınızı.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Aralık 2021 #5 IDenizI dedi: Testinizin pozitif olduğu zaten sistemde görüldüğü için özürlü olarak girerler. Genişletmek için tıkla... Özürlü olarak girilmiyor. Karantina diye giriliyor ve özürlüye yansımıyor.
IDenizI dedi: Testinizin pozitif olduğu zaten sistemde görüldüğü için özürlü olarak girerler. Genişletmek için tıkla... Özürlü olarak girilmiyor. Karantina diye giriliyor ve özürlüye yansımıyor.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 15 Aralık 2021 #6 1pc dedi: Coronavirüse yakalandım ama okulda yok yazılıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... e-Okul'da özürsüz olarak mı geçiriyorlar? Yok yazılırsınız ama "karantinalı" olarak belgelenir devamsızlığınız. Karnenize işlemez bunlar.
1pc dedi: Coronavirüse yakalandım ama okulda yok yazılıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... e-Okul'da özürsüz olarak mı geçiriyorlar? Yok yazılırsınız ama "karantinalı" olarak belgelenir devamsızlığınız. Karnenize işlemez bunlar.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.177 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #7 Arayıp söylemedin mi?
1pc Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 15 Aralık 2021 #8 IDenizI dedi: Testinizin pozitif olduğu için zaten sistemde görüldüğünden özürlü olarak girerler. Genişletmek için tıkla... Özürsüz girmişler. Vio dedi: Arayıp söylemedin mi? Genişletmek için tıkla... Sınıf hocasına yazdım cevap bekliyorum.
IDenizI dedi: Testinizin pozitif olduğu için zaten sistemde görüldüğünden özürlü olarak girerler. Genişletmek için tıkla... Özürsüz girmişler. Vio dedi: Arayıp söylemedin mi? Genişletmek için tıkla... Sınıf hocasına yazdım cevap bekliyorum.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 15 Aralık 2021 #9 @1pc eğer bildirmenize rağmen özürsüz ise ailenizin dilekçe yazması lazım. Eğer yine kabul edilmez ve özürsüz olarak kalırsa ilçe milli eğitime başvurabilirsiniz.
@1pc eğer bildirmenize rağmen özürsüz ise ailenizin dilekçe yazması lazım. Eğer yine kabul edilmez ve özürsüz olarak kalırsa ilçe milli eğitime başvurabilirsiniz.
1pc Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 15 Aralık 2021 #10 356463 dedi: e-Okul'da özürsüz olarak mı geçiriyorlar? Yok yazılırsınız ama "karantinalı" olarak belgelenir devamsızlığınız. Karnenize işlemez bunlar. Genişletmek için tıkla... Özürsüz olarak geçiriyorlar.
356463 dedi: e-Okul'da özürsüz olarak mı geçiriyorlar? Yok yazılırsınız ama "karantinalı" olarak belgelenir devamsızlığınız. Karnenize işlemez bunlar. Genişletmek için tıkla... Özürsüz olarak geçiriyorlar.