K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Aralık 2021 #11 1pc dedi: Özürsüz girmişler. Sınıf hocasına yazdım cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam E-Nabız'dan bir belge alıp vermeniz veya hastanenin idari biriminden belge almanız gerekli. Sistemde olsa bile bazı okullar gıcıklık yapabiliyor. Ben Karantina bitiş günümün test PDF'si ile ilk pozitif testin E-Nabız PDF'sini verdim. 1pc dedi: Özürsüz olarak geçiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam okula gidince düzeltirler. Öyle kaç kez düzelttirdim ben.
1pc dedi: Özürsüz girmişler. Sınıf hocasına yazdım cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam E-Nabız'dan bir belge alıp vermeniz veya hastanenin idari biriminden belge almanız gerekli. Sistemde olsa bile bazı okullar gıcıklık yapabiliyor. Ben Karantina bitiş günümün test PDF'si ile ilk pozitif testin E-Nabız PDF'sini verdim. 1pc dedi: Özürsüz olarak geçiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam okula gidince düzeltirler. Öyle kaç kez düzelttirdim ben.