ŞİFEFEMRE Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 15 25 Aralık 2021 #1 Dün aşı olduktan sonra PCR testi olduk sabah kalktığımda pozitif olduğunu öğrendim. Bir etkisi olur mu daha da kötüleştirir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2021
Dün aşı olduktan sonra PCR testi olduk sabah kalktığımda pozitif olduğunu öğrendim. Bir etkisi olur mu daha da kötüleştirir mi acaba?
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 25 Aralık 2021 #2 ŞİFEFEMRE dedi: Dün aşı olduktan sonra PCR testi olduk sabah kalktığımda pozitif olduğunu öğrendim. Bir etkisi olur mu daha da kötüleştirir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Epik mega bruh benim de tanıdığımın başına geldi. ŞİFEFEMRE dedi: Dün aşı olduktan sonra PCR testi olduk sabah kalktığımda pozitif olduğunu öğrendim. Bir etkisi olur mu daha da kötüleştirir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ayrıca geçmiş olsun.
ŞİFEFEMRE dedi: Dün aşı olduktan sonra PCR testi olduk sabah kalktığımda pozitif olduğunu öğrendim. Bir etkisi olur mu daha da kötüleştirir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Epik mega bruh benim de tanıdığımın başına geldi. ŞİFEFEMRE dedi: Dün aşı olduktan sonra PCR testi olduk sabah kalktığımda pozitif olduğunu öğrendim. Bir etkisi olur mu daha da kötüleştirir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ayrıca geçmiş olsun.
Kaanbsgmz Kilopat Katılım 27 Ekim 2017 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #3 ŞİFEFEMRE dedi: Dün aşı olduktan sonra PCR testi olduk sabah kalktığımda pozitif olduğunu öğrendim. Bir etkisi olur mu daha da kötüleştirir mi acaba? Genişletmek için tıkla... 3.aşının sabahı rahatsızlandım, aşıdan 2 gün sonra pcr oldum pozitif çıktı. Daha kötü olcak bir durum olmadı bende. 1. biontech diğer 2si sinovactı benim. Geçmiş olsun.
ŞİFEFEMRE dedi: Dün aşı olduktan sonra PCR testi olduk sabah kalktığımda pozitif olduğunu öğrendim. Bir etkisi olur mu daha da kötüleştirir mi acaba? Genişletmek için tıkla... 3.aşının sabahı rahatsızlandım, aşıdan 2 gün sonra pcr oldum pozitif çıktı. Daha kötü olcak bir durum olmadı bende. 1. biontech diğer 2si sinovactı benim. Geçmiş olsun.