Corona Oldum

An itibarıyla 14.00'a yakın saatler de corona oldum. ölürsem, mezarıma bir RTX 3090 dikin. umarım iyileşip aranıza tekrardan katılabilirim. herkese coronasız günler, sağlıklı geceler diliyorum.

Allah korusun.

İfadeler: FNT
An itibarıyla 14.00'a yakın saatler de Corona oldum. Ölürsem, mezarıma bir RTX 3090 dikin. Umarım iyileşip aranıza tekrardan katılabilirim. Herkese coronasız günler, sağlıklı geceler diliyorum.

Geçmiş olsun, sana en kralından mezarına 14 tane RTX 3090 dikeceğim.

Umarım hafif atlatıyorsunuzdur hocam. Ben zaten dünya üzerinde olmayan kaldığını sanmıyorum. Olmadım diyenler bile kesinlikle virüsle karşılaştı fakat vücutları tepki vermedi.

An itibarıyla 14.00'a yakın saatler de corona oldum. ölürsem, mezarıma bir RTX 3090 dikin. umarım iyileşip aranıza tekrardan katılabilirim. herkese coronasız günler, sağlıklı geceler diliyorum.

Geçmiş olsun hocam. Umarım en kısa zaman da atlatırsınız.

Mezar taşına şu 3 kelimeyi yazarım tılsımlamış olurum 1 tane mahlukat yaklaşamaz yanına. ( Everest + Frisby + Trust )

Çok geçmiş olsun bu arada şaka maka. Allah acil şifa versin. Artık ilk çıktığı gibi değil millet atlatıyor bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…