Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 6 Eylül 2021 #42 Geçmiş olsun. Nerede yaşıyordunuz? En son ziyaret ettiğiniz yeri hatırlıyor musunuz?
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 6 Eylül 2021 #43 @Erdemli Erdem Erdemli Erdem dedi: Geçmiş olsun. Nerede yaşıyordunuz? En son ziyaret ettiğiniz yeri hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... En son İzmir Park’ gittim. Orada kısa bir süre kaldığım için oradan kaptığını sanmıyorum.
@Erdemli Erdem Erdemli Erdem dedi: Geçmiş olsun. Nerede yaşıyordunuz? En son ziyaret ettiğiniz yeri hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... En son İzmir Park’ gittim. Orada kısa bir süre kaldığım için oradan kaptığını sanmıyorum.
Erdemli Erdem Megapat Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.313 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 6 Eylül 2021 #44 FNT dedi: @Erdemli Erdem En son İzmir Park’ gittim. Orada kısa bir süre kaldığım için oradan kaptığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Didim'de yaşıyorum. Didim ve İzmir bölgeleri bildiğim kadarıyla yüksek riskli bölgeler.
FNT dedi: @Erdemli Erdem En son İzmir Park’ gittim. Orada kısa bir süre kaldığım için oradan kaptığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Didim'de yaşıyorum. Didim ve İzmir bölgeleri bildiğim kadarıyla yüksek riskli bölgeler.