alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 18 Mayıs 2021 #11 444065 dedi: Başka belirti var mı? Nefes darlığı, ateş ve öksürük gibi. Genişletmek için tıkla... Bu dediğniz şeyler yok ama dediğim gibi baş ağrısı kusma yorgunluk karın ağrısı.
444065 dedi: Başka belirti var mı? Nefes darlığı, ateş ve öksürük gibi. Genişletmek için tıkla... Bu dediğniz şeyler yok ama dediğim gibi baş ağrısı kusma yorgunluk karın ağrısı.
AdraSs Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 199 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #12 Silinen üye dedi: Kusma baş ağrısı yorgunluk karın ağrısı. Genişletmek için tıkla... Bence değilsin ama önlemleri almak lazım.
Silinen üye dedi: Kusma baş ağrısı yorgunluk karın ağrısı. Genişletmek için tıkla... Bence değilsin ama önlemleri almak lazım.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 18 Mayıs 2021 #13 Silinen üye dedi: Bu dediğniz şeyler yok ama dediğim gibi baş ağrısı kusma yorgunluk karın ağrısı. Genişletmek için tıkla... Kas ağrısı var mı? Biliyorum çok soru soruyorum ama. Korona değil ama başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Doktora gidin mutlaka.
Silinen üye dedi: Bu dediğniz şeyler yok ama dediğim gibi baş ağrısı kusma yorgunluk karın ağrısı. Genişletmek için tıkla... Kas ağrısı var mı? Biliyorum çok soru soruyorum ama. Korona değil ama başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Doktora gidin mutlaka.