Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.074 Makaleler 6 Çözümler 54 11 Temmuz 2020 #11 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: En az 3 belirtiye test yapıyorlar diye biliyorum. Ve de, biz belirtileri söyledikçe arkadaş bunu psikolojilk hissedecek. Genişletmek için tıkla... Tek başına ama şiddetli belirti varsa gene test yapılıyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: En az 3 belirtiye test yapıyorlar diye biliyorum. Ve de, biz belirtileri söyledikçe arkadaş bunu psikolojilk hissedecek. Genişletmek için tıkla... Tek başına ama şiddetli belirti varsa gene test yapılıyor.
Ç Çikolatadam Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 11 Temmuz 2020 #12 Kesin coronasın en yakın acile git umarım iyileşirsin.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Temmuz 2020 #13 Çikolatadam dedi: Kesin coronasın en yakın acile git umarım iyileşirsin. Genişletmek için tıkla... Ateşim yok,öksürügüm yok,baş ağrım yok,son günlerde çok soğuk su içtim ondan mı acaba.
Çikolatadam dedi: Kesin coronasın en yakın acile git umarım iyileşirsin. Genişletmek için tıkla... Ateşim yok,öksürügüm yok,baş ağrım yok,son günlerde çok soğuk su içtim ondan mı acaba.
Ç Çikolatadam Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 336 Çözümler 1 12 Temmuz 2020 #14 341346 dedi: Ateşim yok, öksürügüm yok, baş ağrım yok, son günlerde çok soğuk su içtim ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyordum .
341346 dedi: Ateşim yok, öksürügüm yok, baş ağrım yok, son günlerde çok soğuk su içtim ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyordum .
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 12 Temmuz 2020 #15 Çikolatadam dedi: Şaka yapıyordum . Genişletmek için tıkla... O da sana beddua etmiş. Umarım sıcaktan erirsin diye.
Çikolatadam dedi: Şaka yapıyordum . Genişletmek için tıkla... O da sana beddua etmiş. Umarım sıcaktan erirsin diye.