Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 18 Mart 2020 #11 Denekler üzerinde çalışılan bir aşı var lakin dediğiniz gibi bu aşının piyasaya girmesi 1 yılı bulur diye düşünüyorum.
Denekler üzerinde çalışılan bir aşı var lakin dediğiniz gibi bu aşının piyasaya girmesi 1 yılı bulur diye düşünüyorum.
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 18 Mart 2020 #12 Kronik hastalığı olanlar daha çok ölüyor astım için geçerli mi?
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mart 2020 #13 GoDd1 dedi: Konuyu biraz değiştiriyorum. Bu profile kedi resmini koyma akımını kim başlatı? Genişletmek için tıkla... dogant topluluğu başlattı.
GoDd1 dedi: Konuyu biraz değiştiriyorum. Bu profile kedi resmini koyma akımını kim başlatı? Genişletmek için tıkla... dogant topluluğu başlattı.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 18 Mart 2020 #14 Bizim evde Amerika'nın aşıyı bulduğu ve bundan para kazanmak istediği konuşuluyor. Gerçeklik payı nedir?
Bizim evde Amerika'nın aşıyı bulduğu ve bundan para kazanmak istediği konuşuluyor. Gerçeklik payı nedir?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.556 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Mart 2020 #15 TéQ10 dedi: Kronik hastalığı olanlar daha çok ölüyor astım için geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Solunum yolu hastalığı olduğu için evet. Bende alerjik bronşitim. Umarım bu sene yaşamam o öksürükleri.
TéQ10 dedi: Kronik hastalığı olanlar daha çok ölüyor astım için geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Solunum yolu hastalığı olduğu için evet. Bende alerjik bronşitim. Umarım bu sene yaşamam o öksürükleri.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Kek günü Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 18 Mart 2020 #16 244012 dedi: Bizim evde Amerika'nın aşıyı bulduğu ve bundan para kazanmak istediği konuşuluyor. Gerçeklik payı nedir? Genişletmek için tıkla... Tedavi de aşama kaydettiler orası doğru. Aşıyı zaten hangi millet bulsa para karşılığı satıp bütçeye katmak ister yanlış bir düşünce değil.
244012 dedi: Bizim evde Amerika'nın aşıyı bulduğu ve bundan para kazanmak istediği konuşuluyor. Gerçeklik payı nedir? Genişletmek için tıkla... Tedavi de aşama kaydettiler orası doğru. Aşıyı zaten hangi millet bulsa para karşılığı satıp bütçeye katmak ister yanlış bir düşünce değil.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 18 Mart 2020 #17 Mithat Berhan dedi: Tedavi de aşama kaydettiler orası doğru. Aşıyı zaten hangi millet bulsa para karşılığı satıp bütçeye katmak ister yanlış bir düşünce değil. Genişletmek için tıkla... Amerika tek olmak istiyor diye yaptığı falan konuşuluyor bizde. Televizyonun etkisi mi yoksa gerçek mi?
Mithat Berhan dedi: Tedavi de aşama kaydettiler orası doğru. Aşıyı zaten hangi millet bulsa para karşılığı satıp bütçeye katmak ister yanlış bir düşünce değil. Genişletmek için tıkla... Amerika tek olmak istiyor diye yaptığı falan konuşuluyor bizde. Televizyonun etkisi mi yoksa gerçek mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Kek günü Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 18 Mart 2020 #18 244012 dedi: Amerika tek olmak istiyor diye yaptığı falan konuşuluyor bizde. Televizyonun etkisi mi yoksa gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Amerika her konuda tek olmak ister. Ancak aşı konusunda İngiltere, Avusturalya ve Çin araştırmaları da şu an ön planda.
244012 dedi: Amerika tek olmak istiyor diye yaptığı falan konuşuluyor bizde. Televizyonun etkisi mi yoksa gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Amerika her konuda tek olmak ister. Ancak aşı konusunda İngiltere, Avusturalya ve Çin araştırmaları da şu an ön planda.
Unconscious Centipat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 220 Yer İstanbul/Arnavutköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2020 #19 GoDd1 dedi: Konuyu biraz değiştiriyorum. Bu profile kedi resmini koyma akımını kim başlatı? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum bi anda gerçekleşti bu olay ;D Mithat Berhan dedi: Amerika her konuda tek olmak ister. Ancak aşı konusunda ingiltere, avusturalya ve çin araştırmaları da şu an ön planda. Genişletmek için tıkla... Almanyanı′nda bu aşı olayında ciddi çalışmaları var trump Almanya'daki aşı fabrikasını satın almak istiyor, bence trump′ın derdi fabrikayı satın alıp aşıyı yapmak ve bunu ABD′nin bulduğunu söyleyip ABD′nin ününe ün katmak gibi. 244012 dedi: Amerika tek olmak istiyor diye yaptığı falan konuşuluyor bizde. Televizyonun etkisi mi yoksa gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Trump′ın derdi Almanya′daki aşı fabrikasını satın almak. 244012 dedi: Bizim evde Amerika'nın aşıyı bulduğu ve bundan para kazanmak istediği konuşuluyor. Gerçeklik payı nedir? Genişletmek için tıkla... Bence var. Son düzenleme: 18 Mart 2020
GoDd1 dedi: Konuyu biraz değiştiriyorum. Bu profile kedi resmini koyma akımını kim başlatı? Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum bi anda gerçekleşti bu olay ;D Mithat Berhan dedi: Amerika her konuda tek olmak ister. Ancak aşı konusunda ingiltere, avusturalya ve çin araştırmaları da şu an ön planda. Genişletmek için tıkla... Almanyanı′nda bu aşı olayında ciddi çalışmaları var trump Almanya'daki aşı fabrikasını satın almak istiyor, bence trump′ın derdi fabrikayı satın alıp aşıyı yapmak ve bunu ABD′nin bulduğunu söyleyip ABD′nin ününe ün katmak gibi. 244012 dedi: Amerika tek olmak istiyor diye yaptığı falan konuşuluyor bizde. Televizyonun etkisi mi yoksa gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Trump′ın derdi Almanya′daki aşı fabrikasını satın almak. 244012 dedi: Bizim evde Amerika'nın aşıyı bulduğu ve bundan para kazanmak istediği konuşuluyor. Gerçeklik payı nedir? Genişletmek için tıkla... Bence var.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 18 Mart 2020 #20 COVID-19’a önlem olarak Kelle Paça yiyin denmesi bile normal geldi. Dosya Ekleri 5D7B03D2-B9D8-4985-9F89-BAF35AFF268A.png 396,3 KB · Görüntüleme: 51