Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Kek günü Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 18 Mart 2020 #21 SaviorAngel™ dedi: COVID-19’a önlem olarak Kelle Paça yiyin denmesi bile normal geldi. Genişletmek için tıkla... Karantina da bulunan kişi sayısı artsın diye düşünüyorum Virüs 0-9 yaş çok az etkilediği için bu aralığı çoğaltıyorlar.
SaviorAngel™ dedi: COVID-19’a önlem olarak Kelle Paça yiyin denmesi bile normal geldi. Genişletmek için tıkla... Karantina da bulunan kişi sayısı artsın diye düşünüyorum Virüs 0-9 yaş çok az etkilediği için bu aralığı çoğaltıyorlar.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 18 Mart 2020 #22 Mithat Berhan dedi: Karantina da bulunan kişi sayısı artsın diye düşünüyorum Virüs 0-9 yaş çok az etkilediği için bu aralığı çoğaltıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bence bu tavsiye Araplar icin.
Mithat Berhan dedi: Karantina da bulunan kişi sayısı artsın diye düşünüyorum Virüs 0-9 yaş çok az etkilediği için bu aralığı çoğaltıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bence bu tavsiye Araplar icin.