LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 30 Ocak 2020 #21 Evet. Kendine dikkat etmelisin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoları izleyerek bilgi edinebilirsin.
Evet. Kendine dikkat etmelisin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoları izleyerek bilgi edinebilirsin.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 30 Ocak 2020 #22 Bir veba değil en azından, 2020 teknolojisinde büyümeden önünü keseceklerine inanıyorum.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 1 Şubat 2020 #23 Ben ahirete gitmeye hazırım.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 1 Şubat 2020 #24 Aslanım, üzüm sirkesi kullanın. Bak denedim ben gelecekten geliyorum. Bütün Türkiye'ye üzüm sirkesi yağmuru yaptırttık, bilim adamı arkadaşlarım ile. Türkiye'ye virüs hiç bulaşmadı. Sirke kullanın sirke.
Aslanım, üzüm sirkesi kullanın. Bak denedim ben gelecekten geliyorum. Bütün Türkiye'ye üzüm sirkesi yağmuru yaptırttık, bilim adamı arkadaşlarım ile. Türkiye'ye virüs hiç bulaşmadı. Sirke kullanın sirke.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 12 Nisan 2020 #25 Eğer gerekli tedbirlere uyulursa kimsenin başı dertte olmaz. Çin´in uyguladığı sert tedbirler ülkemizde de uygulanmalı.
Eğer gerekli tedbirlere uyulursa kimsenin başı dertte olmaz. Çin´in uyguladığı sert tedbirler ülkemizde de uygulanmalı.