Corpse Party oyun serisi için Türkçe yama var mı?

shyvester

Femtopat
Daha fazla  
Uzun süredir hayranlıkla seyrettiğim bir seri olan "Corpse Party"nin Steam platformunda oyunlarına denk geldim. Oyunlara göz attım ancak Türkçe dil desteği bulunmuyor. Yalnızca "Corpse Party: Blood Drive" oyununa Türkçe yama bulabildim. Bunun dışında herhangi bir Corpse Party oyununa Türkçe yama bulunuyor mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Uzun süredir hayranlıkla seyrettiğim bir seri olan "corpse party"nin Steam platformunda oyunlarına denk geldim. Oyunlara göz attım ancak Türkçe dil desteği bulunmuyor. Yalnızca "Corpse party: Blood Drive" oyununa Türkçe yama bulabildim. Bunun dışında herhangi bir corpse party oyununa Türkçe yama bulunuyor mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Usta eğer Blood Drive için bulduğun bahsi geçen Türkçe yama xturkgames.com sitesindeki yamaysa uzak dur, virüslü site. Eğer gerçekten Türkçe yaması olsaydı her sitede bulurdun yamayı. Zamanında ben de chaos Head'in Türkçe yamasını ararken denk gelmiştim o siteye ama yalan inanma.

Kısacası serinin hiçbir oyununun henüz Türkçe yaması yok.

Usta eğer Blood Drive için bulduğun bahsi geçen Türkçe yama xturkgames.com sitesindeki yamaysa uzak dur, virüslü site. Eğer gerçekten Türkçe yaması olsaydı her sitede bulurdun yamayı. Zamanında ben de chaos Head'in Türkçe yamasını ararken denk gelmiştim o siteye ama yalan inanma.

Kısacası serinin hiçbir oyununun henüz Türkçe yaması yok.
Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı