Merhaba iyi günler,
Bugün Sinerji'den PC Venom V6 kasasını aldım. Parçaların ısınmalarına bakarken M.2 SSD çok ısındığını fark ettim.
Boşta 47-50.
AIDA64 ile test yaptığımda 67-69'u gördü.
CrystalDiskMark test yaparken 75 ve üstünü gördü.
Fotoğraflarını atarım, ne yapmam lazım?
Merhaba iyi günler,
Bugün Sinerji'den PC Venom V6 kasasını aldım. Parçaların ısınmalarına bakarken M.2 SSD çok ısındığını fark ettim.
Boşta 47-50.
AIDA64 ile test yaptığımda 67-69'u gördü.
CrystalDiskMark test yaparken 75 ve üstünü gördü.
Fotoğraflarını atarım, ne yapmam lazım?
Teknik Özellikler : Renk Siyah Malzeme Alüminyum, paslanmaz çelik M.2 Uzunluk Desteği 2280 (22mm x 80mm) Termal Ped Kalınlığı 0,5 mm / 1,75 mm Termal İletkenlik...
Zaten o ssd ısınan bir model eğer anakartında soğutma bloğu yoksa ve boşluğa taktıysa normalden fazla ısınması olası bir neden.
Fotoğraf'a şimdi baktım evet ekran kartının alt tarafına doğru gelen slota takmış zaten ayrıca ısınan bir ssd'de olduğundan ekran kartndan gelen sıcaklık ile beraber normal ısınması. Dediğim bloklardan alıp takarsan muhtemelen sıcaklıklar baya bi düşer.
Zaten o SSD ısınan bir model eğer anakartında soğutma bloğu yoksa ve boşluğa taktıysa normalden fazla ısınması olası bir neden.
Fotoğraf'a şimdi baktım evet ekran kartının alt tarafına doğru gelen slota takmış zaten ayrıca ısınan bir SSD'de olduğundan ekran kartndan gelen sıcaklık ile beraber normal ısınması. Dediğim bloklardan alıp takarsan muhtemelen sıcaklıklar bayağı bir düşer.
Ayrıca fazla sıcaklık ssd'yi öyle hemen bozacak ömürünü bitirecek birşey değil. Bütçeni zorluyorsa Akasa olan da yeterli olur daha sonra da alabilirsin okadar acelesi yok.