Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Eylül 2023 #11 intel trash dedi: Hocam 1 soru daha soracağım Kingston KC300' de 3D TLC yonga kullanılıyor bu işletim sistemi ve oyun için sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hayir, OS diski icin uygun ve iyi bir model.
intel trash dedi: Hocam 1 soru daha soracağım Kingston KC300' de 3D TLC yonga kullanılıyor bu işletim sistemi ve oyun için sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hayir, OS diski icin uygun ve iyi bir model.
intel trash Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 319 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #12 Kokona Shiki dedi: Hayir, OS diski icin uygun ve iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam elinize sağlık çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum elimdeki Kioxia nasıl bir SSD acaba
Kokona Shiki dedi: Hayir, OS diski icin uygun ve iyi bir model. Genişletmek için tıkla... Hocam elinize sağlık çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum elimdeki Kioxia nasıl bir SSD acaba
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Eylül 2023 #13 intel trash dedi: Hocam elinize sağlık çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum elimdeki Kioxia nasıl bir SSD acaba Genişletmek için tıkla... SLC cache'i az olmasi disinda o da gayet iyi TLC BiCS NAND kullaniyor piyasadaki en iyilerden, DRAM'de bulundurmakta.
intel trash dedi: Hocam elinize sağlık çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum elimdeki Kioxia nasıl bir SSD acaba Genişletmek için tıkla... SLC cache'i az olmasi disinda o da gayet iyi TLC BiCS NAND kullaniyor piyasadaki en iyilerden, DRAM'de bulundurmakta.
intel trash Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 319 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #14 Kokona Shiki dedi: SLC Cache'i az olmasi disinda o da gayet iyi TLC bics NAND kullaniyor piyasadaki en iyilerden, DRAM'de bulundurmakta. Genişletmek için tıkla... Evet hocam tek sorunum biraz ısınıyor ve yetersiz kalmaya başladı Kioxia 1 TB ucuz olsa ona yönelirdim ama pahalı maalesef.
Kokona Shiki dedi: SLC Cache'i az olmasi disinda o da gayet iyi TLC bics NAND kullaniyor piyasadaki en iyilerden, DRAM'de bulundurmakta. Genişletmek için tıkla... Evet hocam tek sorunum biraz ısınıyor ve yetersiz kalmaya başladı Kioxia 1 TB ucuz olsa ona yönelirdim ama pahalı maalesef.