muhammetaktas122 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:11 #1 DRAM'sız SSD'ler dosya vs. ya da yüklemede sadece orada mı zayıf, oyunlara vs. etkisi oluyor mu?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.748 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Bugün 12:15 #2 muhammetaktas122 dedi: DRAM'sız SSD'ler dosya vs. ya da yüklemede sadece orada mı zayıf, oyunlara vs. etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Dosya yüklemelerinde, oyun indirirken vesaire etkisini aşırı derecede hissedersin. Bütçen nedir?
muhammetaktas122 dedi: DRAM'sız SSD'ler dosya vs. ya da yüklemede sadece orada mı zayıf, oyunlara vs. etkisi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Dosya yüklemelerinde, oyun indirirken vesaire etkisini aşırı derecede hissedersin. Bütçen nedir?
muhammetaktas122 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:16 #3 fercklenn dedi: Dosya yüklemelerinde, oyun indirirken vesaire etkisini aşırı derecede hissedersin. Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben onlarla işim olmuyor ama sadece oyunlarda sorun yaşatır mı oyunlarda bir problem olur mu?
fercklenn dedi: Dosya yüklemelerinde, oyun indirirken vesaire etkisini aşırı derecede hissedersin. Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ben onlarla işim olmuyor ama sadece oyunlarda sorun yaşatır mı oyunlarda bir problem olur mu?
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.038 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:17 #4 muhammetaktas122 dedi: Hocam ben onlarla işim olmuyor ama sadece oyunlarda sorun yaşatır mı oyunlarda bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... DRAM'li bir modele göre etkisi illa olacaktır. Bu model elinde mi bulunuyor yoksa sıfır mı alacaksın?
muhammetaktas122 dedi: Hocam ben onlarla işim olmuyor ama sadece oyunlarda sorun yaşatır mı oyunlarda bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... DRAM'li bir modele göre etkisi illa olacaktır. Bu model elinde mi bulunuyor yoksa sıfır mı alacaksın?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.748 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Bugün 12:17 #5 muhammetaktas122 dedi: Hocam ben onlarla işim olmuyor ama sadece oyunlarda sorun yaşatır mı oyunlarda bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Ağır oyun yüklemelerinde diskten dolayı daha uzun beklersin. Alınabilecek bir ssd değil.
muhammetaktas122 dedi: Hocam ben onlarla işim olmuyor ama sadece oyunlarda sorun yaşatır mı oyunlarda bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Ağır oyun yüklemelerinde diskten dolayı daha uzun beklersin. Alınabilecek bir ssd değil.
muhammetaktas122 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:18 #6 fercklenn dedi: Ağır oyun yüklemelerinde diskten dolayı daha uzun beklersin. Alınabilecek bir SSD değil. Genişletmek için tıkla... Peki FPS falan onlarda etkisi var mıdır?
fercklenn dedi: Ağır oyun yüklemelerinde diskten dolayı daha uzun beklersin. Alınabilecek bir SSD değil. Genişletmek için tıkla... Peki FPS falan onlarda etkisi var mıdır?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.748 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Bugün 12:19 #7 muhammetaktas122 dedi: Peki FPS falan onlarda etkisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... FPS grafik kartı ve işlemciye bağlı. Dediğim gibi alacaksan alma daha iyileri mevcut.
muhammetaktas122 dedi: Peki FPS falan onlarda etkisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... FPS grafik kartı ve işlemciye bağlı. Dediğim gibi alacaksan alma daha iyileri mevcut.
muhammetaktas122 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:21 #8 fercklenn dedi: FPS grafik kartı ve işlemciye bağlı. Dediğim gibi alacaksan alma daha iyileri mevcut. Genişletmek için tıkla... Garantisi vs şu anlık var 6 ay önce almıştım iade yapabilir miyim onun yerine başka bir modeli almak istiyorum. fercklenn dedi: FPS grafik kartı ve işlemciye bağlı. Dediğim gibi alacaksan alma daha iyileri mevcut. Genişletmek için tıkla... Yani FPS'e etkisi yoksa sadece oyun yüklemelerinde biraz zayıf ise gerek yok gibi bilgisayarım hızlı şu an çalışıyor 5 10 dakika bir geçikmede olacaktır büyük ihtimalle.
fercklenn dedi: FPS grafik kartı ve işlemciye bağlı. Dediğim gibi alacaksan alma daha iyileri mevcut. Genişletmek için tıkla... Garantisi vs şu anlık var 6 ay önce almıştım iade yapabilir miyim onun yerine başka bir modeli almak istiyorum. fercklenn dedi: FPS grafik kartı ve işlemciye bağlı. Dediğim gibi alacaksan alma daha iyileri mevcut. Genişletmek için tıkla... Yani FPS'e etkisi yoksa sadece oyun yüklemelerinde biraz zayıf ise gerek yok gibi bilgisayarım hızlı şu an çalışıyor 5 10 dakika bir geçikmede olacaktır büyük ihtimalle.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.748 Çözümler 38 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Bugün 12:26 #9 muhammetaktas122 dedi: Garantisi vs şu anlık var 6 ay önce almıştım iade yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sorunu yoksa yapamazsın.
muhammetaktas122 dedi: Garantisi vs şu anlık var 6 ay önce almıştım iade yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sorunu yoksa yapamazsın.
muhammetaktas122 Picopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:38 #10 fercklenn dedi: Sorunu yoksa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Hangi SSD alsam iyi olur şu anlık en iyisi hangisi.
fercklenn dedi: Sorunu yoksa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Hangi SSD alsam iyi olur şu anlık en iyisi hangisi.