JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #11 A.E.G dedi: Nasıl yok? Genişletmek için tıkla... 2 Tane RGB bağlantı var ama hiç ARGB bağlantı yok. Dönüştürücülerle bağlarsın ama anakartın yazılımından kontrol edemezsin. A.E.G dedi: 3 Pin dediğin şu beyaz olan pin değil mi? Genişletmek için tıkla... Onlar 4 pin girişler. 3 pin giriş başka.
A.E.G dedi: Nasıl yok? Genişletmek için tıkla... 2 Tane RGB bağlantı var ama hiç ARGB bağlantı yok. Dönüştürücülerle bağlarsın ama anakartın yazılımından kontrol edemezsin. A.E.G dedi: 3 Pin dediğin şu beyaz olan pin değil mi? Genişletmek için tıkla... Onlar 4 pin girişler. 3 pin giriş başka.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 29 Mayıs 2020 #12 JusTaUseR dedi: 2 Tane RGB bağlantı var ama hiç ARGB bağlantı yok. Dönüştürücülerle bağlarsın ama anakartın yazılımından kontrol edemezsin. Onlar 4 pin girişler. 3 pin giriş başka. Genişletmek için tıkla... Corsair zaten anakart ile kontrol edilmiyor dostum ve ürünlerinin LED girişleri 4 pin, kendi yazılımı ve cihazı ile bağlanıyor.
JusTaUseR dedi: 2 Tane RGB bağlantı var ama hiç ARGB bağlantı yok. Dönüştürücülerle bağlarsın ama anakartın yazılımından kontrol edemezsin. Onlar 4 pin girişler. 3 pin giriş başka. Genişletmek için tıkla... Corsair zaten anakart ile kontrol edilmiyor dostum ve ürünlerinin LED girişleri 4 pin, kendi yazılımı ve cihazı ile bağlanıyor.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #13 Lemi Galip dedi: Corsair zaten anakart ile kontrol edilmiyor dostum ve ürünlerinin LED girişleri 4 pin, kendi yazılımı ve cihazı ile bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Corsair Control edilemiyor mu?
Lemi Galip dedi: Corsair zaten anakart ile kontrol edilmiyor dostum ve ürünlerinin LED girişleri 4 pin, kendi yazılımı ve cihazı ile bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... Corsair Control edilemiyor mu?
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 29 Mayıs 2020 #14 JusTaUseR dedi: Corsair Control edilemiyor mu? Genişletmek için tıkla... MSI Carbon serisi hariç diğer anakartlarda girişi yok. Corsair LED'leri kontrol etmek için "Lighting Node Core(PRO ya da Commander PRO)" ile LED yazılımlarını kontrol edersin. Program olarak ise ICUE kullanırsın.
JusTaUseR dedi: Corsair Control edilemiyor mu? Genişletmek için tıkla... MSI Carbon serisi hariç diğer anakartlarda girişi yok. Corsair LED'leri kontrol etmek için "Lighting Node Core(PRO ya da Commander PRO)" ile LED yazılımlarını kontrol edersin. Program olarak ise ICUE kullanırsın.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #15 Corsair konusunda pek bir bilgim yok ben genel konuşmuştum genelde ARGB fanlar 3 pin girşli oluyor. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.
Corsair konusunda pek bir bilgim yok ben genel konuşmuştum genelde ARGB fanlar 3 pin girşli oluyor. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.