Gigabyte SETTO 1000 kasa mevcut. Hem emekliye ayırma vaktim geldiğinden hem de uzun vade de (1-2 yıl) kuracağım yeni sisteme hazırlık olması açısından yenilemek istemekteyim.
Kendimce aşağıdaki 3 modeli favorilerime aldım. Aslında bir tık daha favorim ilk linkteki model. Çünkü gece çalışmaları için LED'li fanların çok göz yorması taraftarı değilim, sadelikten yanayım. Yine de sizin fikrinizi almak istedim. Özellik bakımından hangisi benim için daha avantajlıdır? Farklı model önerilere de açığım.
Lite 5’ in fan gürültüsünden ben de dahil olmak üzere çok sayıda şikayetçi var. Bu ses üzerine 5-6 ayrı konu açılmış forumda. Kasadan memnun olanlar da var tabi ama bu kasayı çalışır vaziyette denemeden kesinlikle almamanı tavsiye ederim.
Bir sürü. Spec Alpha'ya göre modern bir tasarım ve daha kolay kablolama sunuyor. Hava akışı konusunda Lite 5'ten daha iyi. Zaten Lite 5 daha alt seviye bir kasa. 170 mm CPU soğutucu desteği var.
Seçenekleri sınırlı tutmuşsun. O bütçe aralığında S340 ve P400 gibi alternatifleri de düşünebilirsin. Seçtiklerin arasından çoğunluk gibi bende 270R diyorum ama oradan değil buradan almanı tavsiye ederim.