Corsair 270R vs CM Lite 5 vs Corsair Spec-Alpha

Hangi Kasa Tercih Edilmelidir?

• Oy verenlerin toplamı
    17

ronal39

Kilopat
Gigabyte SETTO 1000 kasa mevcut. Hem emekliye ayırma vaktim geldiğinden hem de uzun vade de (1-2 yıl) kuracağım yeni sisteme hazırlık olması açısından yenilemek istemekteyim.

Kendimce aşağıdaki 3 modeli favorilerime aldım. Aslında bir tık daha favorim ilk linkteki model. Çünkü gece çalışmaları için LED'li fanların çok göz yorması taraftarı değilim, sadelikten yanayım. Yine de sizin fikrinizi almak istedim. Özellik bakımından hangisi benim için daha avantajlıdır? Farklı model önerilere de açığım.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ayrıca link paylaşmak doğru mudur bilemedim.

Corsaır Carbıde 270r Cc-9011105-ww Psu Yok - n11.com

Cooler Master Masterbox Lite 5 - Mini Tower Atx 2.5 '' - Güç Kayn - n11.com

Corsair Carbide Spec-alpha Siyah/kırmızı Pencereli Gaminig Mid To - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Lite 5’ in fan gürültüsünden ben de dahil olmak üzere çok sayıda şikayetçi var. Bu ses üzerine 5-6 ayrı konu açılmış forumda. Kasadan memnun olanlar da var tabi ama bu kasayı çalışır vaziyette denemeden kesinlikle almamanı tavsiye ederim.

Bir sürü. Spec Alpha'ya göre modern bir tasarım ve daha kolay kablolama sunuyor. Hava akışı konusunda Lite 5'ten daha iyi. Zaten Lite 5 daha alt seviye bir kasa. 170 mm CPU soğutucu desteği var.

Aralarındaki farkı bilmiyorum ama ben biraz gösterişli kasaları sevdiğim için Corsair Spec-Alpha'yı tercih ederdim. Gerçekten hoş duruyor.

Corsair 275R geliyor o da çok güzel olmuş, hemen almayacaksan düşünebilirsin.

Görüntü olarak daha hoş görünüyor 275R. Tahmini çıkış tarihi ve fiyat aralığı ne olur acaba? görünüm haricinde bana farklı bir avantaj sağlar mı?

Görüntü olarak daha hoş görünüyor 275R. Tahmini çıkış tarihi ve fiyat aralığı ne olur acaba? görünüm haricinde bana farklı bir avantaj sağlar mı?
Yurt dışında satışa çıkmış bize ne zaman gelir bir şey diyemem.

Fotoğrafları ve detayları bu konuda paylaşılmış:
Corsair Carbide 275R Görüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…