kotasimata
Hectopat
Ses yalıtımı, görünüş ve malzeme kalitesi açısından hangisi daha iyidir?
RGB modelini beklesem mi bilmiyorum bende. RGB renk ayarını değiştirmek için hep BIOS'a mı giriyoruz? Yoksa masaüstü yazılımı var mı?Masterbox Lite 5 tabii ki.
Ne BIOS ne de masaüstü. RGB LED Fan ile gelen kasada bile ek kontrolcü alman gerekiyor, ki o da TR'de yok.RGB modelini beklesem mi bilmiyorum bende. RGB renk ayarını değiştirmek için hep BIOS'a mı giriyoruz? Yoksa masaüstü yazılımı var mı?
Nasıl yani anakarta bağlamak yeterli değil miydi ? RGB fanlı kasalar var. Onlar nasıl kontrol ediyor.Ne BIOS ne de masaüstü. RGB LED Fan ile gelen kasada bile ek kontrolcü alman gerekiyor, ki o da TR'de yok.
Bence RGB modelini bekleme.
Bazılarının içinden kontrolcü çıkıyor. Bazılarından çıkmıyor.Nasıl yani anakarta bağlamak yeterli değil miydi ? RGB fanlı kasalar var. Onlar nasıl kontrol ediyor.
RGB Fan Controller var. CM' nin o türkiyede yok mu ? Yani LED şeritleri mi anakartta kontrol edebiliyoruz sadece. Anakarta takıyorsunuz uyumluysa demişti CM. Vsync her anakartta var.Bazılarının içinden kontrolcü çıkıyor. Bazılarından çıkmıyor.
Hem şuan sadece RGB şerit LED kontrolü var, anakartlarda.
Anladım B350 Tomahawk gibi anakartlarda yoktur galiba ? RGB fan soketi, RGB kasada fan kontrolcü gelmemesi kötü olmuş. @Cooler Master TürkiyeVsync ile ne alakası var?
Ben de onu diyorum işte. Şu an piyasada RGB FAN soketli anakart çok az var.
JLED çıkışı var. Yani RGB şerit LED'i kontrol edebilirsiniz.Anladım B350 Tomahawk gibi anakartlarda yoktur galiba ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.